Hana više nije mala: Ćerka Nataše Bekvalac pokazala dečka, a šta o tome misli mama

Hana više nije mala: Ćerka Nataše Bekvalac pokazala dečka, a šta o tome misli mama

Autor: | 22/08/2022

1

Dečko Hane Ikodinovič više nije tajna

Ćerka Nataše Bekvalac, šesnaestogodišnja Hana, izrasla je u pravu lepoticu, a njena mama ne krije da su upravo te godine najveći izazov za svakog roditelja. Tinejdžeri se menjaju, dešavaju se prve ljubavi i jako je važno da roditelji imaju iskren odnos sa svojom decom kako bi ih najbolje uputili u sve što ih čeka.

Pročitajte: Nataša za HELLO! priznaje - Hana sada ima samo dve godine manje nego ja tada, to je bila baš ozbiljna veza

Dragan Klem

 

Hana sada ima prvu simpatiju, a nedavno je to podelila na „Instagramu“ dok je bila na moru, što je Nataša prokomentarisala.

- Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi, izjavila je pevačica za emisiju „Premijera“.

Pročitajte: Roditeljske muke Čole i Nate - Lara i Hana postale drugarice, hit snimak se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama (video)

Instagram

 

Ona dodaje da Hani nikada nije davala ljubavni savet i da je njena uloga da bude podrška svom detetu u ovako osetljivom periodu.

- Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška. To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama, često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kada pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam, rekla je Nataša u intervjuu za „Glossy“.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti