Princ Vilijam zabrinut za mlađeg brata koji teško podnosi pritisak medija (video)

Princ Vilijam zabrinut za mlađeg brata koji teško podnosi pritisak medija (video)

Autor: | 22/10/2019

0

Britanski princ Vilijam zabrinut je za mlađeg brata Harija pošto su on i njegova supruga Megan javno govorili o tome kako im je teško da žive pod lupom javnosti, piše BBC.

Pozivajući se na izvore iz palate, BBC navodi da je Vilijam, koji će naslediti krunu posle oca Čarlsa, zabrinut za bračni par koji deluje "ranjivo" i kako se nada da su dobro.

Hari je u intervjuu za ITV, emitovanom dan ranije, priznao da između njega i Vilijama ima razmirica.

Britanski tabloidi su pisali da je Vilijam bio "besan" kada je to čuo. Izvor iz palate to demantuje i kaže da je budući kralj zapravo delovao zabrinuto zbog brata koji očito teško podnosi pritisak medija na sebe i svoju suprugu.

- Imamo dobrih i loših dana. Neizbežno, neke stvari se dogode kad je porodica pod pritiskom pod kakvim jeste - kazao je Hari i naglasio - Ali mi smo braća. Uvek ćemo biti braća. Trenutno smo na različitim putevima, ali ja ću uvek biti ovdje za njega, kao i on za mene - rekao je Hari.

https://www.hellomagazin.rs/royalty/princ-hari-na-fini-nacin-potvrdio-glasine-o-svadi-s-vilijamom-sva-braca-imaju-svoje-dobre-i-lose-dane-ali-ja-cu-uvek-biti-tu-za-njega-video/

Princ od Saseksa poslednjih je nedelja imao nekoliko vrlo emotivnih objava kojima je osudio ponašanje medija, a neke je čak tužio za maltretiranje.

- Neću da se dam da me uvuku u igru s medijima koja je ubila moju majku - rekao je emotivni princ, a prenosi Hina.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još