Mračan događaj kroji sudbinu kraljevske porodice: Čarlsa prati od rođenja, Dajanu do smrti, a sada sustiže Kejt

Mračan događaj kroji sudbinu kraljevske porodice: Čarlsa prati od rođenja, Dajanu do smrti, a sada sustiže Kejt

Autor: | 08/05/2024

0

Sudbina Kejt Midlton

Lični astrolog princeze Dajane primetio je bizarnu koincidenciju koja prati članove kraljevske porodice, a sada je pogodila i Kejt Midlton.

Britanska kraljevska porodica stekla je status selebritija širom sveta, pa su svetski tabloidi puni priča iz života njenih članova.

Dugo su u centru pažnje bili princ Hari i Megan Markl, koji su napustili svoje funkcije i otišli ​​u SAD, ali se nedavno sve promenilo kada se saznalo da i kralj Čarls i njegova snaja Kejt Midlton imaju rak.

chris jackson pool getty images

 

Mnogi su ovu godinu uporedili sa 1992, koja je proglašena najgorom u životu kraljice Elizabete, a pošto ni Čarls ni Kejt nisu otkrili detalje svog zdravstvenog stanja, pa čak ni od kojih vrsta karcinoma boluju, ne čudi što su svetske medije preplavile spekulacije.

U takvoj situaciji pažnju su dobili i razni astrolozi koji pokušavaju da predvide sudbinu dvoje trenutno najpopularnijih članova kraljevske porodice.

Mnoge obožavatelje kraljevske porodice zabrinula je tako bizarna objava o tačnom datumu smrti kralja Čarlsa, koja verovatno ne bi toliko odjeknula da je u istoj objavi, koja se pojavila u julu 2022. godine, pisalo da će kraljica Elizabeta umreti septembra te godine, što se pokazalo tačnim.

Pročitajte: Kejt i Vilijam prolaze kroz pakao - Bliska prijateljica princeze od Velsa otkrila istinu i pokrenula lavinu reakcija

Takođe, posle saopštenja o kraljevom narušenom zdravlju, neki su se prisetili proročanstva čuvenog Nostradamusa, koji je najavio da će „kralja ostrva” zameniti „onaj koji nema karakteristike kralja”, što je izazvalo pitanja o budućnosti princa Vilijama.

Što se tiče Kejt Midlton, o njoj je govorila lični astrolog princeze Dajane, Debi Frank, povezujući buduću englesku kraljicu sa neobičnom koincidencijom iz prošlosti.

Naime, pomračenje Meseca je odigralo veliku ulogu u životima starije generacije britanske kraljevske porodice.

Hulton Archive / Getty Images

 

Kralj Čarls je rođen tokom pomračenja, a njegovo krunisanje se dogodilo tokom jednog. Ali to nije sve.

Svojom prvom ženom, princezom Dajanom, oženio se tokom pomračenja Meseca, a 16 godina kasnije, ona je tragično izgubila život tokom drugog pomračenja.

Razvod Dajane i Čarlsa takođe je objavljen u javnosti tokom pomračenja Meseca.

Njihov sin, princ Vilijam, rođen je tokom pomračenja Meseca, a pomračenje je bilo i prilikom rođenja njegove buduće supruge Kejt Midlton.

Pročitajte: Prokletstvo britanske kraljevske porodice - Nižu se bolesti i tragedije, da li je ovo razlog

Kejt je objavila da se leči od raka samo dva dana pre pomračenja punog meseca, koje obično simbolizuje cikluse promene i obnove, prenosi Story.hr.

Kejt i Vilijam su rođeni u razmaku od šest meseci i oboje imaju vidljivo poravnanje Marsa i Vage u svojim astralnim kartama, što naglašava da je ovo pomračenje za njih imalo lični značaj i da je signaliziralo izazove koje treba prevazići.

Chris Jackson/Getty Images

 

Ali Debi Frank kaže da ima prostora za optimizam.

Ona je tada predvidela da pomračenje Sunca, koje će se dogoditi 2. oktobra 2024, označava novi početak.

Ovo će se poklopiti sa šest meseci otkako je Kejt počela hemoterapiju, pa Debi Frank smatra da je ovo dobar znak za princa i princezu i predviđa da će ih ova kriza još više povezati.
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još