Dajana bi zaplakala: Kad je Kejt Midlton ušetala u hol Bakingemske palate sve je stalo, kao prava kraljica (foto)

Dajana bi zaplakala: Kad je Kejt Midlton ušetala u hol Bakingemske palate sve je stalo, kao prava kraljica (foto)

Autor: | 23/11/2022

2

Kada je Kejt Midlton sinoć ušetala u svečani hol Bakingemske palate, svi su na trenutak ostali bez daha. „Prava kraljica!“, prokomentarisali su mnogi kada su došli sebi.

Pročitajte: Kejt Midlton presekla - Ovu ženu više ne želi u svojoj blizini, nikome nije jasno gde je pošlo po zlu

Guliver Getty Images

 

Zanosna Kejt prisustvovala je banketu organizovanom u čast predsednika Južne Afrike koji boravi u poseti Londonu. Bio je to prvi prijem na kome su ona i njen suprug Vilijam zvanično predstavljeni kao princ i princeza od Velsa.

Guliver Getty Images

 

Idealna prilika da glavu ukrasi tijarom koju nosi samo u izuzetnim prilikama, a nekada je pripadala Vilijamovoj majci, bivšoj princezi od Velsa, Dajani. Lejdi Di je tijaru „Cambridge Lover's Knot“ dobila od kraljice Elizabete 1981. godine kao poklon za venčanje. Nekada je pripadala kraljici Meri, Elizabetinoj baki.

Pročitajte: Ni status, ni bogatstvo ne mogu joj pomoći - Kejt Midlton ima retku bolest, zbog nje je toliko mršava

Guliver Getty Images

 

Kejt je izgledala senzacionalno u glamuroznoj haljini „Jenny Packham“, sa ramenima ukrašenim kristalnim ornamentima i dugim rukavima sa prorezima. Stajling je upotpunila minđušama izrađenim od dijamanata i bisera, klač-torbicom kuće „Alexander McQueen“ i ljubičastom lentom, kakvu su sinoć nosili i ostali članovi kraljevske porodice.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Hm 01:55 26.11.2022
Odgovori

Bezi joj obrva 😂 Nije slegla od botoxa 😁 I ne, nije podigla obrvu, posto je tokom cele ceremonije nosila visoko, samo joj je botox lose radio na drugoj i morace da servis 😂 Nista vise nije prirodno, pa ni princeze. Cao-zdravo-zbogom prirodo!!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još