Brat pokojne princeze Dajane izneo strašno predviđanje: To se desilo mojoj sestri, Kejt Midlton će isto

Brat pokojne princeze Dajane izneo strašno predviđanje: To se desilo mojoj sestri, Kejt Midlton će isto

Autor: | 17/03/2024

0

Sudbina Kejt Midlton u čijim je rukama?

Slučaj Kejt Midlton ne prestaje da drma planetu Zemlju. Čini se da, otkad je postala članica kraljevske porodice, nije bilo više drame i raznih teorija.

Chris Jackson / Staff/ Getty images via Guliver

 

Osim njenog zdravstvenog stanja, ne prestaje da se priča o fotošopiranoj fotografiji princeze Kejt, a mnogi obožavatelji primetili su da na spornoj slici Midlton (42) ne nosi svoj kultni verenički prsten od safira i dijamanata i zlatni venčani prsten.

Kraljevska porodica poslala je samo zvanično saopštenje, niko od članova nije jasno i glasno rekao gde je i kako je Kejt Midlton, a nedavno se oglasio Čarls Erl Spenser, brat princeze Dajane koji je u razgovoru za BBC rekao da smatra da je pažnja medija koju je pretrpela njegova sestra mnogo opasnija od one koju sada ima Kejt Midlton.

Pročitajte: Moja žena Kejt Midlton ima... Konačno se oglasio princ Vilijam, nastao muk

- Ako se osvrnemo na 1997. godinu i na Dajaninu smrt, mislim da je to vrlo šokantno. Okolnosti njene smrti bile su toliko šokantne da je to nateralo paparace da stvarno pažljivije razmotre šta smeju, a šta ne - rekao je Čarls.

Međutim, izjavio je da ga "zabrinjava šta se dogodilo s istinom" usled brojnih teorija zavere o sadašnjoj princezi od Velsa Kejt Midlton.

Kaže da ga brine trenutno stanje jer je istina sakrivena zbog raznih priča i teorija, baš kao što je to bio slučaj sa njegovom sestrom Dajanom.

Profimedia

 

Kejt Midlton retko se pojavljivala u javnosti otkako je podvrgnuta operaciji abdomena 17. januara, što je izazvalo cunami spekulacija o njenom nepoznatom zdravstvenom stanju.

Pročitajte: Nešto strašno se dešava... Ni najbliže osoblje mesecima nije videlo Kejt Midlton

Zatim je javno preuzela krivicu za porodičnu fotografiju koju je Kensingtonska palata objavila na "Dan majki", što je navelo šest vodećih svetskih agencija za fotografije, uključujući Udruženje za štampu, da povuku fotografiju iz svojih galerija zbog zabrinutosti da je „izvor manipulisao slikom", tačnije da je fotošopirana pre objavljivanja.

Uprkos burnim nedeljama koje su iza kraljevske porodice, očekuje se da će nastaviti da održavaju tradiciju objavljivanja nove fotografije za rođendan, a sledeća je princu Luisu 23. aprila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs James Whatling / MEGA / The Mega Agency / LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia