Kako li je samo uspela? Kejt Midlton se iskrala iz bolnice bez problema

Kako li je samo uspela? Kejt Midlton se iskrala iz bolnice bez problema

Autor: | 02/02/2024

0

Kejt Midlton oporavlja se posle operacije


Hospitalizacija Kejt Midlton obavijena je velom tajne otkako je Kensingtonska palata objavila da je primljena na Londonsku kliniku na „planiranu operaciju“ pre više od dve nedelje.

Samo jedna fotografija na kojoj je zabeležena poseta princa Vilijama pojavila se tokom Kejtinog četrnaestodnevnog boravka u privatnoj bolnici.

Guliver Getty Images

 

Nasuprot tome, kraljica Kamila je više puta snimljena tokom trodnevnog boravka kralja Čarlsa u istoj medicinskoj ustanovi.
 
I Kejt i njen svekar otpušteni su istog dana. I dok je izlazak kralja Čarlsa snimilo više od dvadeset fotografa i filmskih kamera, za Kejt nije napravljen nijedan snimak.

Pročitajte: Već smo ovo videli sa Dajanom - Narod je potpuno izneverio Kejt Midlton, to nije smelo da se desi

Kako je mogla da napusti bolnicu a da je ne ufotkaju? Kraljevski fotograf Džejms Vatling, koji je istog dana bio na Londonskoj klinici da bi snimio izlazak kralja Čarlsa, podelio je svoja razmišljanja u novoj epizodi podkasta "A Right Royal".

Priča se - Džejms je čuo - da se Kejt možda neprimećeno iskrala sa ličnom asistentkinjom Natašom Arčer, jedinom članicom Kejtinog tima koja je fotografisana na dan princezinog izlaska iz bolnice.

Photo by Kin Cheung - Pool Getty Images

 

Ova tridesetšestogodišnjakinja, koja radi za princezu više od deset godina, fotografisana je za volanom svog automobila, dok je prevozila nekoliko buketa, biljaka i kesa sa poklonima.

„Neki ljudi govore da je princeza od Velsa bila u zadnjem delu automobila, ali ja sam proučio sliku i ne mogu to da vidim“, kaže Vatling.

Pročitajte: Zastrašujuće - Bivši pacijent iz bolnice u kojoj je Kejt ispričao sve, princeza je povlašćena u ovome!

Džejms ima sopstvenu teoriju o tome kako je Kejt mogla da se „iskrade, bez problema“.

- Sve što su zaista morali da urade je da stave princezu od Velsa u auto koji nije bio baš prepoznatljiv kao kraljevski automobil. Hari i Megan isto to rade - rekao je.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti