Konačno! Oglasila se Kejt Midlton i otkrila kako protiče lečenje, evo kako sada izgleda i gde ćemo je uskoro videti

Konačno! Oglasila se Kejt Midlton i otkrila kako protiče lečenje, evo kako sada izgleda i gde ćemo je uskoro videti

Autor: | 14/06/2024

0

Kejt Midlton se oglasila i pokazala kako izgleda

Gde je, kako je, kada ćemo je ponovo videti, da li će se pojaviti na rođendanu kralja Čarlsa... I evo je, konačno! Kejt Midlton prekinula je neizvesnost i poslala svetu emotivnu poruku. Najlepša vest koju smo danas mogli da čujemo.

Princeza od Velsa otkrila je usput i kako se odvija lečenje, šta radi u slobodno vreme, da li će se uskoro vratiti, a pokazala nam je i kako sada izgleda.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

- Oduševile su me sve divne poruke podrške i ohrabrenja u ovih poslednjih nekoliko meseci. To je zaista značilo mnogo i Vilijamu i meni, i pomoglo oboma u nekim od najtežih trenutaka - počela je Kejt, a onda ispričala i s kakvim uspehom prolazi kroz terapije.

Pročitajte: Jedni kažu da je nepokretna, drugi da ćemo je videti već za koji dan - Evo gde bi Kejt Midlton uskoro trebalo da se pojavi

- Dobro napredujem, ali kao što zna svako ko prolazi kroz hemoterapiju, ima i dobrih i loših dana. U lošim danima osećate se slabo, umorno, morate da dopustite telu da se odmori. Ali kada su dobri dani, kada ste jači, želite da se osećate dobro.

Tu je i nova fotografija nastala u prirodi. Kejt ju je objavila zajedno sa porukom na zvaničnim nalozima princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama.

Vidimo je u ležernom izdanju, nonšalantno-elegantnom stilu koji njoj uvek tako dobro stoji, pomalo zamišljenu i zagledanu u daljinu.

- Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. U danima kada se osećam dovoljno dobro, radošću me ispunjava bavljenje školom, a vreme trošim na stvari koje mi daju energiju i pozitivnost. Pomalo radim od kuće.

- Radujem se što ću ovog vikenda sa svojom porodicom prisustvovati paradi povodom rođendana kralja Čarlsa i nadam se da ću imati još nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume.

Chris Jackson / Getty Images

 

Dakle, Kejt ćemo ipak videti sutra na svečanoj ceremoniji u Londonu, kao što se i nagađalo prethodnih nedelja. Pretpostavlja se da će se pojaviti na balkonu palate sa suprugom i decom.

Pročitajte: „Naša Kejt umire”... Stručnjak za kraljevsku porodicu otkrio detalje o zdravlju princeze, ovo zamera Vilijamu

- Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam dan po dan, slušam svoje telo i dozvoljavam sebi da izdvojim potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na razumevanju - napisala je Kejt na kraju poruke koja je oduševila planetu.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti