Simbolična odluka: Megan i Hari otkrili ime svoje humanitarne organizacije

Simbolična odluka: Megan i Hari otkrili ime svoje humanitarne organizacije

Autor: | 08/04/2020

0

Megan i Hari želeli da još neko vreme ime humanitarne organizacije drže u tajnosti, ali je ipak otkriveno


Još od kako su početkom godine najavili da napuštaju britansku kraljevsku porodicu, što se 31. marta definitvno i dogodilo, Megan i Hari su radili na pokretanju svoje neporfitne humanitarne organizacije.

Oni su otkrili  detalje svog novog poslovnog poduhvata kada su ispunili obrazac u američkoj Kancelariji za patente i zaštitu imena, još 10. marta. Megan i Hari su se nadali da će informacija ostati tajna sve dok oni to zvanično ne saopšte, međutim, nije trebalo mnogo vremena da se takva vest pročuje.


Njihova humanitarna organizacija nosiće ime  "Archewell". Igra reči sadrži ime njihovog sina zajedno s engleskom reči 'well' (izvor, dobrobit), a Megan i Hari su objasnili kako su se odlučili baš to ime.

Kao i svima, i naš je fokus pomaganje da se suzbije globalna pandemija virusa Covid-19, ali suočeni s otkrivanjem ove informacije, osetili smo potrebu  da podelimo priču kako je do imena došlo   kazali su Saseksi u objavi.

Pročitajte i: Glumcu ponudili puno novca da kaže neistinu o Megan Markl

Pročitajte i: Megan Markl presrećna što je napustila London

I pre imena Saseks Rojal javila se ideja o grčkoj reči Arči koja znači izvor akcije. Povezali smo se tim konceptom za dobrotovornu organizaciju, a to nam je poslužilo i kao inspiracija za ime našeg sina. Arčivel je ime koje je kombinacije antičke reči za snagu i akciju, i reči koja ne engleskom znači izvor , vrelo koji asocira na duboke resurse iz koji svako nas nas mora crpiti snagu. zaključili su Megan  i Hari.

Hari i Megan od 31. marta 2020. i službeno razrešeni svih kraljevskih dužnosti

Zaključno sa poslednjim danom marta, Hari i Megan više ne predstavljaju kraljicu Elizabetu II, odnosno, i zvanično su prestali da budu aktivni članovi britanske kraljevske porodice. Od svojih dužnosti oprostili su se poslednjom objavom na Instagram profilu Sussex Royal u kojoj su se svima zahvalili na podršci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 9. Мар 2020. у 10:51 PDT

Pročitajte i: Modna izdanja Megan Markl koja joj Britanci nisu oprostili

– Započinjemo novo poglavlje u našim životima i želimo doprineti svetu na neki drugačiji način. Iako nas možda nećete više videti ovde, naš rad se nastavlja. Verujemo da svaka osoba na ovom svetu ima potencijal da napravi razliku. Hvala vam za podršku, inspiraciju i angažman, kako biste i sami učinili svet boljim mestom. Radujemo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Do tada, čuvajte sebe i svoje bližnje – napisali su između ostalog Megan i Hari u oproštajnoj objavi.

Megan Markl na korak od ostvarenja svog velikog sna

Pročitajte i: Kako je Megan Markl produbila razdor između Anđeline i Dženifer

Koronavirus zatvario je granice mnogih zemalja širom sveta, a Megan i Hari uspeli da ostvare svoj plan i napuste Kanadu gde su boravili poslednjih meseci.

Kako piše “Page six”, Megan Markl i princ Hari, otišli su u Kaliforniju, gde planiraju da nastave svoj život. A kako je uspela da svoj život preseli u centar fimske industrije, Megan je konačno od ostvarenja svoj velikog sna.

Naime, kako piše strana štampa ona više od svega želi da se ponovo vrati glumi i zaigra na velikom platnu. Ipak, svesna je da sada može da bira, a bira samo najbolje.

Kako piše “Daily Mail”, Megan želi da radi samo sa rediteljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: megan i hari

Pročitajte još