Megan Markl prolazi kroz pakao: Posle Harijeve izdaje, mora da plati i basnoslovnu sumu novca

Megan Markl prolazi kroz pakao: Posle Harijeve izdaje, mora da plati i basnoslovnu sumu novca

Autor: | 31/07/2020

0

Vojvotkinja od Saseksa nikad nije imala lošiji životni period. Otkako su ona i princ Hari napustili kraljevsku porodicu i otpočeli samački život, sve je krenulo naopako. Princ Hari bio je veoma nesrećan zbog neraščišćenih porodičnih odnosa, što se odrazilo na njihov do tada skladan odnos. Ubrzo je Megan shvatila da ova odluka nije donela ništa dobro ni njenom sinu Arčiju, koji u Kanadi ne odrasta sa decom svog uzrasta. Za vojvotkinju od Saseksa stvari su postajale lošije iz dana u dan.

Megan Markl u suzama - Hari joj je slomio srce

Klupko je počelo da se odmotava i na površinu su isplivale dobro skrivane tajne princa Harija. Osim što je, prema navodima britanskih medija, varao Megan, vojvoda od Saseksa ima i vanbračno dete.

Britanski tabloid „Globe“ tvrdi da poseduje dokaze da princ Hari već duže vreme krije vanbračno dete. Prema pisanju pomenutog medija i sam princ ostao je šokiran kada je saznao da je otac riđokosog dečaka.

‒ Vojvoda od Saseksa negirao je vezu sa dečakom dok su svi uvereni da je on otac jer je sličnost među njima neverovatna. Ove šokantne tvrdnje stigle su baš kada je Megan poželela da imaju još jedno dete ‒ tvrdi izvor.

‒ Kako navodi majka riđeg dečaka sve se dogodilo nekoliko nedelja pre venčanja sa Megan. Vojvoda na sve načine pokušava da ubedi Megan da je sve to jedna velika laž ‒ prenosi ovaj magazin.

Vojvotkinja od Saseksa bila je poražena ovom vešću, ali se očajnički trudi da veruje suprugu, ali ovo nije poslednji u nizu krupnih udaraca za Megan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Mar 29, 2020 at 4:29am PDT

Vojvotkinja od Saseksa izgubila najvažniju tužbu

Prošle godine ona je podnela tužbu protiv „The Mail on Sunday“ magazina za dva članka u štampanom i tri u onlajn izdanju. Reč je o objavi pisama koje je Megan slala ocu uoči venčanja sa princem Harijem.

Vojvotkinja je posle godinu dana borbe izgubila sudski spor i mora da plati novčanu naknadu u vrednosti od 67. 000 funti. Nije imala izbora i mirno je pristala da plati određenu sumu.

Međutim, nevoljama ovde nije kraj. Sredinom avgusta izlazi knjiga „Finding Freedom“, koja bi dodatno mogla da naruši reputaciju Megan Markl.

Činjenica je da vojvotkinja od Saseksa prolazi kroz jedan od najtežih životnih perioda, a ostaje nam da vidimo koje će odluke doneti kako bi život konačno uzela u svoje ruke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images, Instagram

Pročitajte još