Modna izdanja Megan Markl koja joj Britanci nisu oprostili

Modna izdanja Megan Markl koja joj Britanci nisu oprostili

Autor: | 01/04/2020

0

Modna izdanja Megan Markl za većinu pripadnica lepšeg pola prava su lekcija stila, ali tako ne misle i Britanci

Princ Hari i Megan Markl više ne obavljaju kraljevsku dužnost. Uoči svog poslednjeg dana na formalnoj poziciji vojvode i vojvotkinje, obratili su se javnosti preko svog profila na Instagramu.

Započinjemo novo poglavlje u našim životima i želimo doprineti svetu na neki drugačiji način. Iako nas možda nećete više videti ovde, naš rad se nastavlja. Verujemo da svaka osoba na ovom svetu ima potencijal da napravi razliku. Hvala vam za podršku, inspiraciju i angažman, kako biste i sami učinili svet boljim mestom. Radujemo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Do tada, čuvajte sebe i svoje bližnje – napisali su između ostalog Megan i Hari u oproštajnoj objavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 30. Мар 2020. у 9:17 PDT

Megan je od samog početka svoje veze s Harijem pod lupom javnosti. Najviše komentara na njen račun imao je deo britanske javnosti koji nije odobravao njihovu vezu. Oni su budno pratili svaki njen korak i uvek su našli vremena za kritiku svega što je mlada vojvotkinja napravila – a posebno šta je obukla.

Njene odevne kombinacije uvek su bile meta žustrih rasprava na društvenim mrežama. A kako piše zadovoljna.hr neke od njih Britanci joj nikada nisu oprostili, a evo i koje su to.

Pocepane farmerke

Megan i Hari prvi su se put zajedno pojavili u javnosti na igrama Inviktus u Torontu 2017. godine. Njena jednostavna, udobna i ležerna kombinacija odmah je upala u oko kritičarima koji su joj zamerili nošenje pocepanih farmerica.

Zbogom, Britanijo: Megan Markl i zvanično započinje novo životno poglavlje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Just.Royal.Family (@just.royal.family) дана 31. Мар 2020. у 4:29 PDT

Iako tada službeno nije bila deo kraljevske porodice, zbog glasina o veridbi Britanci su zaključili kako bi se trebalo da već poštuje pravila. Posebno da poštuje i prdržava se kraljevskog modnog bontona koji ne dopušta nošenje pocepanih farmerica.

Venčanica

Venčanica modne kuće Givenchy takođe nije prošla bez kritika. I dok su jedni hvalili vrlo jednostavnu i decentnu vojvotkinjinu haljinu, drugi su smatrali kako je loše krojena i da joj zapravo nije dobro pristajala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели СЛУХИ ⚡ ЗВЁЗДЫ ⚡ КОМПРОМАТ (@zvezdnye_news) дана 31. Мар 2020. у 12:43 PDT

Lak za nokte

Rasprave je pokrenula i svojim izdanjem za predstavu umetničke grupe "Cirque du Soleil", ali ovaj put problem nije bila blještava tamnoplava haljina Rolanda Moureta.

Kritike je dobila zbog tamnog laka za nokte kojim je nalakirala nožne prste.

Istaknute članice kraljevske porodice ne nose lakove za nokte u tamnim nijansama - jedno je od osnovih kraljevskih pravila. Zato se ovo smatralo novim vojvotkinjinim stilskim prestupom.

Modna izdanja Megan Markl - Kratka haljina

Na jednom od humanitarnih događaja, kakav je bila premijera mjuzikla "Hamilton" Megan je došla u sjajnoj crnoj smoking-haljini brenda "Judith i Charles".

Megan Markl obeležila Dan žena: Ovom momku uspelo je ono o čemu mašta pola sveta

Za neke fantastičan odabir, a za kritičare - prekratka haljina.

Gola ramena za kraljevsku paradu

Parada "Trooping the Colour" bilo je prvo veliko javno događanje za Megan nakon udaje. Stoga ne čudi da su mnogi jedva čekali njeno pojavljivanje i pitali se šta će obući. Ona je odabrala ružičastu haljinu "Caroline Herrere" koja se mnogima nije svidela zbog kratkih rukava, odnosno otvorenih ramena.

Druge članice kraljevskih porodica obično su u ovakvim prilikama zakopčane do grla, pa je nekima ovo izdanje lepe Megan bila čista provokacija.

Nestašna haljina

Haljina brenda "Club Monaco" koji je vojvotkinja odabrala za tu venčanje prijatelja 2018. godine opet nekima nije bila po ukusu. Mnogi su smatrali da je bila previše tamna za letno venčanje, bez obzira na to što su i neke druge gošće nosile haljine u tamnim nijansama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) дана 8. Нов 2018. у 11:35 PST

Problematičan je bio i trenutak kad se Megan otkopčalo jedno dugmence na haljini i otkrio se njen grudnjak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) дана 10. Нов 2018. у 5:13 PST

Vojvotkinja je to veoma brzo primetila i ukrotila nestašnu haljinu.

Modna izdanja Megan Markl - Crni Givenchy za pomeranje modnih granica

Pojavljivanje Megan na dodjeli Britanskih modnih nagrada 2018. godine bilo je veliko iznenađenje. Vojvotkinja je na dodelu došla kako bi dizjanerki svoje venčanice, Clare Waight Keller, uručila nagradu za dizajnerku godine u kategoriji ženske mode.

Megan je tada nosila crnu haljinu modne kuće "Givenchy".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели People Magazine (@people) дана 10. Дец 2018. у 2:50 PST

Kako je već već bila trudna, odabir otvorene haljine na jedno rame nije mogao proći bez negativnih komentara kritičnog dela britanske javnosti. Tu je bio i famozni crni lak za nokte koji je, u kombinaciji s haljinom, zaista pomerio granice kraljevske mode.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) дана 13. Дец 2018. у 12:16 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti