Kejt i Vilijam više ne mogu da kriju: Škola jasno ukazala na problem princa Džordža

Kejt i Vilijam više ne mogu da kriju: Škola jasno ukazala na problem princa Džordža

Autor: | 29/09/2020

0

Princ Džordž od Kembridža jedna je od glavnih tema o kojoj piše engleska štampa. Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton napokon su početkom septembra prelomili i vratili su se u njihov dom, nakon pet meseci provedenih u izolaciji na porodičnom imanju u Norfolku. Mališani su sa oduševljenjem primili vesti o povratku kući, a više od svega Džordž i Šarlot radovali su se druženju sa drugarima. Ali, povrtak u školu nije prošao sjajno.

Pročitajte: Od Džordža, Luisa i princeze Šarlot danas nema niko srećniji, Kejt i Vilijam najzad prelomili

Iako su tokom vanrednog stanja, Kejt i Vilijam deci školovanje organizovali kod kuće, povrtak u školsku klupu prošao je gore nego što su se nadali. Svesni da je Džordž izložen stalnom pritisku javnosti koja od njega očekuje da u svemu mora da bude najbolji, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža plaćali su i privatne časove iz nekih predmeta. Ali čini se da mu matematika nikako ne ide.

- Džordž ima problema sa matematikom. Prošla školska godina bila je veoma teška. Zbog matematike Džordž je mesecima plakao i ponavljao kako ne voli brojke. Roditelji su mu plaćali privatne časove, ali svaki kontrolni prolazio je veoma loše - rekao je za britanski medij dobro obavešten izvor.

Kejt i Vilijam su prilično pod stresom zbog čitave situacije, jer su svesni da gradivo postaje sve ozbiljnije i da ne mogu ni da zamisle kako će izgledati ove godine Džordžovo učenje matematike.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddletonnn) дана 26. Сеп 2020. у 9:22 PDT

Princ Džordž od Kembridža jednostavno ne želi da uči ovaj predmet

Kako je sada već veliki dečak i zna šta želi, Džordž jedonostavno odbija da sedi i uči brojeve i bavi se računskim operacijama.

- Nisu sva deca ista, a samim tim nisu ni podjedanko nadarena za sve predmete. Nekome jednostavno ide bolje muzičko, neko voli da crta, a neko da čita i sabrira. Ali kako je Džordž član kraljevske porodice, na njemu je veliki pritisak da sve mora da zna i uradi savršeno. Međutim, kada je najstariji sin Vilijama i Kejt u pitanju, matematika mu nije jača strana. Zato će škola definitivno morati da mu obezbedi prilagođeni program iz ovog predmeta - zaključio je pomenuti izvor.

Pročitajte: Kraljevski portret za novu deceniju otkriva da je princ Džordž mali buntovnik (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti