Odvezen u bolnicu: Princ Vilijam kolabirao na majčinom grobu

Odvezen u bolnicu: Princ Vilijam kolabirao na majčinom grobu

Autor: | 24/07/2020

0

Princu Vilijamu pozlilo je na grobu njegove majke, prenosi britanska štampa. Naime, prema rečima neimenovanog izvora, prilikom nedavne posete Dajaninom grobu Vilijam je doživeo stravičan napad panike. Princ je odjednom postao uznemiren i počeo je otežano da diše. Na svu sreću u tom trenutku nije bio sam već u društvu supruge Kejt Midlton, koja je sve vreme bila pribrana.

Vojvotkinja od Kembridža odmah je zagrlila supruga i pokušala da ga uteši, ali to je kod Vilijama podstaklo još veću bujicu emocija i nikako nije mogao da se smiri. Potpuno slomljen i posle toliko godina od Dajanine smrti, princ pokušava da nađe način da život nastavi bez sećanja na taj tegobni dan.

Pročitajte: Zbog kraljice Elizabete princ Vilijam morao je da odustane od svojih snova

‒ Vilijam je bio neutešan zbog činjenice da njegova deca nikada neće upoznati njegovu majku ‒ objasnio je izvor za magazin „Globe“.

On dodaje da je samo smirenom i brzom reakcijom Kejt Midltom Vilijam brzo došao sebi. Ona nije želela da rizikuje da njenom suprugu bude još gore, pa ga je nagovorila da odu u privatnu ordinaciju koja brine o kraljevskoj porodici. Na svu sreću, Vilijam je pristao i ubrzo mu je bilo mnogo bolje.

Princu Vilijamu pozlilo je nedavno još jednom

Vest da je princu Vilijamu pozlilo na majčinom grobu mnoge nije iznenadila. Naime, pre samo nekoliko nedelja javnost je uznemirila vest da mu je zdravstveno stanje loše. Tabloid „National Enquirer“ načisto je šokirao britansku naciju kada je osvanula naslovna strana sa informacijom da princ Vilijam „malo-pomalo“ gubi vid, pa bi, tačnije, s godinama postao potpuno slep.

Vojvoda od Kembridža je tokom izolacije odlučio da potraži pomoć najstručnijeg tima lekara u Velikoj Britaniji kako bi mu pomogli. Gubitak vida ga je veoma zabrinuo i pokušaće sve kako bi uspeo da makar malo uspori ovaj i te kako veliki zdravstveni problem.

Pročitajte: Snima se novi film o životu princeze Dajane - Potpuno neočekivan izbor glavne glumice

‒ Princ Vilijam ima još pet godina pre nego što u potpunosti izgubi vid ‒ rekao je insajder sa kraljevskog dvora i mnoge zabrinuo.

Vilijam je, navodno, o svom problemu javno pričao i ništa nije želeo da skriva od svog naroda.

‒ Vilijam je javno objavio da je njegov vid sve gori. Ali, unutar zidova kraljevske palate „nasmrt“ je uplašen da će vid u potpunosti izgubiti. Svi u britanskoj porodici su u šoku i nadaju se da će mu lekarski tim pomoći ‒ dodao je isti izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još