Pet minuta strasti: Progovorila žena s kojom je princ Hari izgubio nevinost na neočekivanom mestu

Pet minuta strasti: Progovorila žena s kojom je princ Hari izgubio nevinost na neočekivanom mestu

Autor: | 06/02/2023

0

Biografija princa Harija ne prestaje da intrigira javnost

Oglasila se dama sa kojom je princ Hari izgubio nevinost i, da odmah razbijemo sumnje – nije reč o Elizabet Harli. A nije ni toliko starija od njega, kao što su mediji u prvi mah naveli. Razlika je tek tri godine.

Pročitajte: Megan u najtežim trenucima napustila Harija - Neka se izvini i vrati svojoj porodici...

Getty Images

 

Verovatno ta epizoda nikoga ne bi ni interesovala da je Hari sam nije pomenuo u svojim memoarima koji već nedeljama dižu prašinu po svetu. Iako je u knjizi nije imenovao, Saša Volpol je odlučila da se javi i prva probije led. Što je, zapravo, i učinila tog jula 2001. godine.

Pročitajte: Ko zna da li sam ja zaista princ od Velsa... Hari prvi put progovorio o glasinama da mu kralj Čarls nije otac

Profimedia

 

Saša i princ znali su se od malih nogu jer je ona radila na imanju njegovog oca u Glosterširu. Jedne letnje večeri pozvala je tada šesnaestogodišnjeg Harija u lokalni pab na proslavu njenog 19. rođendana. U nekom trenutku, kada su oboje bili pijani, izašli su u dvorište iza zgrade da zapale cigaretu i malo došli sebi od alkohola. U pokušaju da se sklone telohraniteljima iz vida, našli su se na poljani. No, situacija je izmakla kontroli, pa su počeli da se ljube. Ubrzo su sa poljupca prešli na ostatak priče, koja je ukupno trajala pet minuta, otkrila je Saša britanskim medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)


 

Kada se završilo, zgrabila ga je za pozadinu i udarila. „Imao je zadnjicu kao breskvu, malo sam je i stisnula“, rekla je uz osmeh.

Međutim, pet minuta strasti koštali si ih prijateljstva. Nikad se više nisu ni čuli, ni videli, ali je Saša očigledno ostavila dubok trag u Harijevom životu čim ju je pomenuo u memoarima...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Joe Giddens – WPA Pool / Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti