Oglas za posao podigao Britaniju na noge: Vilijam i Kejt traže pojačanje u svom domu

Oglas za posao podigao Britaniju na noge: Vilijam i Kejt traže pojačanje u svom domu

Autor: | 26/10/2020

0

Princ Vilijam i Kejt odlučili su da u svoj velelepni dom zaposle novog člana. Zapadno krilo Kensingtonske palate u Londonu rezervisano je već godinama za porodicu princa Vilijama. On zajedno sa suprugom Kejt i troje mališana - princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luisom uživa u svakodnevnim aktivnostima. Krajem prošle godine vojvotkinja je bila veoma razočarana, jer su je napustila čak dva verna saradnika.

Naime, prvo je pre tačno godinu dana otkaz dobila njena “desna rukaSofija Agnev (32) i to samo što se vratila sa svog medenog meseca. Sofijin otkaz je iznenadio i u najmanju ruku šokirao kako Sofiju, tako i njenu porodicu, jer se ona upravo udala i vratila sa medenog meseca.

- Tačno je da je Sofija otišla nakon sedam godina. Njena uloga je postala suvišna nakon razdvajanja doma Kejt i princa Vilijama od Megan i princa Harija. Ona neće biti zamenjena – potvrdio je tada za "Daily Mail" izvor blizak kraljevskoj porodici.

Pročitajte: Kejt ostala bez lične asistentkinje, Britanci veruju da je Megan odgovorna za to

Samo mesec dana kasnije i lična sekretarica napustila je palatu. Princ Vilijam i Kejt jednom rečju bili su očajni. Katarina Kvin, koja je pune dve godine bila vojvotkinjin najbliži saradnik, dala je otkaz i nakon Božića više nije radila na toj poziciji. Kao razlog odlaska nije navedeno ništa precizno, već samo želja za novim poduhvatima i napretkom.

Princ Vilijam i Kejt objavili oglas za posao

Ali, čini se da Kejt i Vilijam polako staju na svoje noge posle odlazaka verih zaposlenih, pa je od jutros na snazi novi oglas za posao u Kensingtonskoj palati.

- Potrebna je kućna pomoćnica za rad u Kensingtonskoj palati. Neophodno je višegodišnje iskustvo. Osoba će voditi računa o svim organizacionim delatnostima osoblja koje se bavi održavanjem i biće odgovorno nadređenom licu unutar palate - navodi se na zvaničnom sajtu kraljevske porodice.

Pročitajte: Kejt Midlton kakvu do sada niste videli - Nasmejana baštovanka na ljuljašci! (foto)

Princ Vilijam i Kejt pre sedam godina doselili su se u zapadno krilo Kensingtonske palate, takozvani Apartman A1, koji je nekada bio u vlasništvu princeze Margaret. Radovi na preuređenju trajali su gotovo godinu dana i koštali preko milijun funti.

Osoba koja bude primljena na posao imaće pune ruke posla. Unutar rezidencije nalazi se čak 20 spavaćih soba. Plus postoji poseban deo za dadilje i pomoćno osoblje koje tamo borave svakog dana. Osim toga, tu je čak pet raskošnih soba za prijem gostiju, centralni dnevni boravak, bajkovite spavaonice i prostorije pretvorene u garderobe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još