Otkaz čim se vratila sa medenog meseca: Kejt ostala bez lične asistentkinje, Britanci veruju da je Megan odgovorna za to

Otkaz čim se vratila sa medenog meseca: Kejt ostala bez lične asistentkinje, Britanci veruju da je Megan odgovorna za to

Autor: | 14/10/2019

0

 

I danas svetska britanska štampa bruji o novim problemima i raskolima u kraljevskoj porodici.

Ovog puta u pitanju je Kejt Midlton, koja je kako piše Daily Mail otpustila svoju "desnu ruku" Sofiju Agnev (32) nakon sedam godina rada.

Sofijin otkaz je iznenadio i u najmanju ruku šokirao kako Sofiju, tako i njenu porodicu, jer se ona upravo udala i vratila sa medenog meseca.

- Tačno je da je Sofija otišla nakon sedam godina. Njena uloga je postala suvišna nakon razdvajanja doma Kejt i princa Vilijama od Megan i pricna Harija. Ona neće biti zamenjena - potvrdio je ove navode za Daily Mail izvor blizak kraljevskoj porodici.

Da je Sofija veoma uznemirena i zabrinuta, potvrdio je i njen prijatelj:

- Sofija je naporno radila za Kejt, volela je svoj posao i puno se žrtvovala za njega. Tek se udala i vratila s medenog meseca kada ju je dočekala vest o otkazu. Svi su u šoku jer je to bilo neočekivano. Meni se to čini kao srezavanje troškova - izjavio je Sofijin blizak prijatelj.

Sofija je baš kao i Kejt Midlton diplomirala istoriju umetnosti, a radila je i kao njen lični asistent.

Kako se Sofija do sada nije oglašavala u medijima povodom otkaza u kraljevskoj porodici, sumnja se da je ona zapravo žrtva zahlađenja odnosa princa Vilijama i Harija, a Britanci su uvereni kako iza svega opet stoji, Megan Markl, tačnije njihov odnos.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još