Nikad nije radila u struci: Evo šta je Kejt Midlton po obrazovanju, spremite se na iznenađenje

Nikad nije radila u struci: Evo šta je Kejt Midlton po obrazovanju, spremite se na iznenađenje

Autor: | 17/03/2023

1

Obrazovanje Kejt Midlton će vas iznenaditi

Kejt Midlton je princeza od Velsa, vojvotkinja od Kembridža, grofica od Stratherna, pukovnik Prvog bataljona Irske garde, da navedemo tek najvažnije titule. Jednog dana postaće kraljica Velike Britanije. Ali, da li znate šta je po obrazovanju?

Pročitajte: Gledaćete je drugim očima - Kejt Midlton pokazala svoju grublju stranu, ko bi ovo očekivao od jedne princeze FOTO

Getty Images

 
 

Potiče iz obične, građanske porodice, za razliku od princeze Dajane, majke njenog supruga Vilijama, koja je bila plave krvi. No, Kejt je živela na visokoj nozi i pre nego što je ušla u Bakingemsku palatu.

Njeni roditelji krajem osamdesetih počeli su biznis sa prodajom opreme za proslave i zabave, a kompanija je postigla ogroman uspeh zaradivši milione. Samim tim, mogli su da Kejt, njenoj sestri Pipi i bratu Džejmsu obezbede dobro obrazovanje.

Pročitajte: Da li znate šta je po profesiji bila kraljica Elizabeta?

Getty Images

 

Kejt je 2001. godine upisala prestižni Univerzitet Sent Endruz u Škotskoj, gde je studirala istoriju umetnosti. Tokom školovanja trenirala je hokej na travi i tenis, a odlično se snalazila i u drugim sportovima.

Pročitajte: Zašto deca Vilijama i Harija nose različito prezime

Getty Images

 

Nakon što je diplomirala, Kejt je pomagala roditeljima u kompaniji skoro do dana kada je Vilijamu izgovorila sudbonosno „da“. U struci nikad nije radila, ali je danas pokrovitelj brojnih umetničkih događaja i patron nekoliko važnih institucija.

Arthur Edwards - Pool/Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Lukas Coch-Pool/Getty Images

Pročitajte još