Ovako izgleda prava kraljica: Kejt Midlton smelom kombinacijom poslala snažnu poruku FOTO

Ovako izgleda prava kraljica: Kejt Midlton smelom kombinacijom poslala snažnu poruku FOTO

Autor: | 14/03/2023

0

Izgled Kejt Midlton očarao javnost

Kejt Midlton oduševila je javnost stajlingom za Dan Komonvelta, a britanski stručnjaci pohvalili su njeno nesvakidašnje smelo izdanje.

Pročitajte: Gledaćete je drugim očima - Kejt Midlton pokazala svoju grublju stranu, ko bi ovo očekivao od jedne princeze FOTO

Chris Jackson/Getty Images

 

Princeza od Velsa ponela je komplet peplum kroja u mornarsko plavoj boji sa diskretnim printom, a stajling je upotpunila šeširom širokog oboda i nakitom koji je, tvrde modni eksperti, omaž njenom poreklu i moći.

Pročitajte: Najjeftinija koju je ikada obukla - Štedljiva Kejt u iznajmljenoj haljini, smaragdi Lejdi Di pali u drugi plan FOTO

Chris Jackson/Getty Images

 

Javnost je komentarisala da je ova kombinacija odraz ambicija supruge princa Vilijama jer nikada ranije za Dan Komonvelta nije izgledala ovako sređeno. Odlučila se za print, peplum i snažnu boju, što je definitivno njena najsmelija kombinacija za ovaj praznik. Mnogi smatraju da Kejt izgleda kao prava kraljica, te da je izborom odeće poslala snažnu poruku da u budućnosti može da izađe na kraj sa svakim izazovom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti