Za važne događaje bira srpski dizajn: Kejt Midlton obožava kreacije ove tri Beograđanke FOTO

Za važne događaje bira srpski dizajn: Kejt Midlton obožava kreacije ove tri Beograđanke FOTO

Autor: | 21/03/2023

1

Kejt Midlton, princeza od Velsa i modna ikona 21. veka, voli srpski dizajn. Tačnije, tri srpske dizajnerke, čije kreacije često nosi, a to su Roksanda Ilinčić, Bojana Sentaler i Evica Milovanov Penezić.

Pročitajte: Ovo je trik kojim se Kejt Midlton služi da bi na svakoj fotografiji ispala savršeno

Chris Jackson/Getty Images

 

‒ Vojvotkinja ima 14 pari mojih rukavica. Videla ih je u jednoj maloj, prefinjenoj prodavnici u Londonu i posle dva dana vratila se da ih kupi. Drago mi je da su završile upravo na njenim rukama ‒ rekla je još 2011. godine Evica, koja je sarađivala sa još nekim poznatim damama.

Ručno rađene kožne rukavice sa njenim potpisom nosile su, između ostalih, holivudska diva Anđelina Džoli i legendarna pevačica Debi Hari.

Pročitajte: Skandal kakav se ne pamti - Kejt Midlton na crvenom tepihu napravila nedopustiv potez FOTO

Chris Jackson/Getty Images

 

Roksanda Ilinčić poslednjih godina važi za veliku zvezdu londonske modne scene. Mišel ObamaKejt Blanšet, Šarliz Teron i Lejdi Gaga tek su deo armije slavnih dama koje su opčinjene Roksandinim elegantnim, ženstvenim haljinama prefinjenih linija. Kejt smo više puta videli u njenim kreacijama, a neke su joj se toliko dopale da ih je nosila više puta. Sećamo se i one fantastične žute haljine u koju je pratila žensko finale na prošlom Vimbldonu.

Pročitajte: Srpske veze britanskih vojvotkinja - Kejt i Megan povezane su sa ovim moćnim Srbima

Chris Jackson/Getty Images

 

Kaputi Bojane Sentaler joj se posebno dopadaju. Jedan jesenji model srpske kreatorke koja živi u Torontu princeza od Velsa nosila je prilikom posete Kanadi 2016. godine.
‒ Posebno me raduje što je iz kolekcije izabrala baš jesenji kaput sa rebrastim rukavima, koji su zaštitni znak mog brenda. Nosila ga je sa produhovljenošću i elegancijom – rekla je tada Bojana, čije su kreacije postale sinonim za sofisticirani stil. Baš onaj koji Kejt preferira.

Chris Jackson/Getty Images

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti