Najjeftinija koju je ikada obukla: Štedljiva Kejt u iznajmljenoj haljini, smaragdi Lejdi Di pali u drugi plan FOTO

Najjeftinija koju je ikada obukla: Štedljiva Kejt u iznajmljenoj haljini, smaragdi Lejdi Di pali u drugi plan FOTO

Autor: | 03/12/2022

0

Kejt Midlton i princ Vilijam ovih dana su glavna tema u Americi. Borave u Bostonu, gde je juče održana i dodela priznanja Earthshot 2022, pod pokroviteljstvom princa od Velsa. Sve je bilo zeleno, od tepiha do kreacije koju je odabrala lepa princeza.

Pročitajte: Dajana bi zaplakala - Kad je Kejt Midlton ušetala u hol Bakingemske palate sve je stalo, kao prava kraljica FOTO

Getty Images

 

Za ovu posebnu priliku, iz kuće Solace London iznajmila je haljinu otvorenih ramena u neon zelenoj nijansi. Komadi se mogu rentirati po popularnim cenama, a najskuplja varijanta je oko 240 evra. Kejt je na sopstenom primeru pokazala kako se za malo novca može izgledati moćno, a njen potez svakako ide u prilog sve popularnijoj održivoj modi i zaštiti životne sredine, što i jeste cilj projekta Earthshot.

Pročitajte: Odmah ćete je poželeti u svom ormaru - Pristupačna haljina Kejt Midlton savršena za svaku priliku, a sa ovim detaljem nema joj ravne FOTO

Solace London

 

Princeza od Velsa odala je i počast svojoj prethodnici, Vilijamovoj majci. Nosila je ogrlicu i minđuše od smaragda i dijamanata, set koji je nekad pripadao Lejdi Di, a savršeno se uklopio i u njen stajling. Bio je to poklon Dajani od kraljice Elizabete.

Pročitajte: Ni status, ni bogatstvo ne mogu joj pomoći - Kejt Midlton ima retku bolest, zbog nje je toliko mršava

Profimedia

 

Na zelenom tepihu videli smo i Dejvida Bekama, koji se srdačno pozdravio sa Vilijamom i Kejt. Ceremoniji su prisustvovali i oskarovac Rami Malek, pop diva Eni Lenoks, Ketrin O’Hara, Eli Gulding, gradonačelnica Bostona Mišel Vu i druge ugledne ličnosti.

Getty Images

 

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti