Šokantne reči kralja Čarlsa na dan Harijevog rođenja: Rodila si mi rezervu, odradila si svoje...

Šokantne reči kralja Čarlsa na dan Harijevog rođenja: Rodila si mi rezervu, odradila si svoje...

Autor: | 11/01/2023

0

Memoari Princa Harija uzdrmali planetu

Princ Hari rešio je da sruši britansku monarhiju. Drugog objašnjenja za sve što u poslednje vreme radi jednostavno nema. Toliko je kivan na svoju porodicu, da mu ni dokumentarac iz šest delova nije bio dovoljan da se osveti. Zapravo, to je bio samo fitilj za (atomsku) bombu u vidu memoara, koji su uspeli da zapale svet i pre nego što su se pojavili u prodaji.

Pročitajte: Ko zna da li sam ja zaista princ od Velsa... Hari prvi put progovorio o glasinama da mu kralj Čarls nije otac

Profimedia

 

Već sam naslov “Rezervni” otkriva da je reč o kontroverznoj knjizi koja bi mogla da uzdrma temelje ne samo dinastije Vindzor, već čitavog Ujedinjenog Kraljevstva, daleko jače od potresa koji ih je zadesio 1997. godine posle pogibije princeze Dajane. Zna Hari da nikad neće sesti na presto i da nema šta da izgubi, to je prva činjenica kojom su se pozabavili mediji na Ostrvu, tradicionalno naklonjeni kruni. Ovo je, zaključuju, samo tužan pokušaj da se “crna ovca” domogne još kojeg miliona i malo pažnje, jer kao slobodan čovek i civil, što je status na kojem je sam instistirao, više nema nikakvu finansijsku podršku, a od nečeg mora da se živi. Sredstva očigledno ne bira.

Pročitajte: Prizor će vas rasplakati - Sin Harija i Megan nežno dodiruje fotografiju bake Dajane FOTO

Getty Images

 

Hari jeste rezerva, ali tu reč prvi je upotrebio njegov otac. Navodno, kada je imao dvadesetak godina, saznao je da je Čarls svojevremeno rekao Dajani: “Podarila si mi naslednika i rezervu. Divno. Odradila si svoj deo posla.”

Pročitajte: Princezi Šarlot smeši se nova titula - Kralj Čarls u korist unuke preskočio rođenog brata

Getty Images

 

Memoari Princa Harija objavljeni su 10. januara na 15 jezika. S obzirom na nuklearni sadržaj, ovog puta logično je očekivati reakciju iz Londona. Pitanje je samo kakva vrsta kazne čeka odbeglog princa koga britanski mediji poslednjih nedelja nimalo ne štede.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još