Crveni đavo: Posle 30 godina na dvor se vraća prognanica s najsramotnijom fotografijom u istoriji kraljevske porodice

Crveni đavo: Posle 30 godina na dvor se vraća prognanica s najsramotnijom fotografijom u istoriji kraljevske porodice

Autor: | 13/12/2022

0

Sara Ferguson godinama je bila nepoželjna na okupljanjima kraljevske porodice

Prvi put posle tri godine članovi britanske kraljevske porodice Božić će provesti zajedno na mestu za koje su svi jako vezani, na porodičnom imanju u Sandringemu. Idilična seoska kuća, kako vole da je zovu, zapravo je veličanstveni dvorac na obalama Norfolka, u kojem Vindzorovi tradicionalno borave u vreme novogodišnjih praznika.

Pročitajte: Kejt Midlton modno briljira u crvenom - Ovakva haljina idealna je za predstojeće praznike FOTO

Getty Images

 

No, da biste im prisustvovali, morate da dobijete pozivnicu, posebno ako ste novi član dinastije. Tako će se božićnom slavlju prvi put zvanično pridružiti Edoardo Mapeli, suprug princeze Beatris, nećake kralja Čarlsa. S druge strane, njenoj majci Sari Ferguson godinama je bilo zabranjeno da se pojavljuje na ovim okupljanjima, ne zato što se razvela od princa Endrua, sa kojim je ostala u dobrim odnosima i nastavila da živi pod istim krovom, već zbog snimaka na kojima se vidi kako joj finansijski savetnik Džon Brajan liže nožne prste pored bazena.

Pročitajte: Prizor će vas rasplakati - Sin Harija i Megan nežno dodiruje fotografiju bake Dajane FOTO

 

Izvor iz Sandringema otkrio je britanskim tabloidima da bi ovog decembra vojvotkinja od Jorka mogla da se vrati porodičnoj zabavi. Priča se da se priprema posebna kuća na imanju u kojoj će tokom praznika boraviti sa bivšim suprugom, njihovim ćerkama, zetovima i unucima. Očigledno su se neka pravila promenila posle kraljičine smrti...

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još