Novo poniženje za princa Harija: Jedan gest pred odrom kraljice Elizabete ga je potpuno slomio

Novo poniženje za princa Harija: Jedan gest pred odrom kraljice Elizabete ga je potpuno slomio

Autor: | 19/09/2022

0

Princ Hari je potpuno slomljen

Preksinoć je u Vestminster holu održano bdenje pred odrom kraljice Elizabete, na kome su bili njenih osmoro unučadi na čelu sa prinčevima Vilijamom i Harijem.

Kralj Čarls je izdao naredbu da se princu Hariju dopusti da za ovu priliku ponovo obuče svečanu odoru na koju je izgubio pravo kada se odvojio od porodice.

Pročitajte: Istorija ne pamti, svet u suzama - Unuci kraljice Elizabete pred njenim odrom, svečana uniforma i za Harija, emotivno (foto)

Guliver Getty Images

 

Međutim, prema pisanju lista „Daily Mail“, kraljičini inicijali „ER“ uklonjeni su sa ramena vojničke uniforme princa Harija zbog čega je on potpuno slomljen. S druge strane, princu Endrjuu koji je zbog skandala takođe izgubio titulu, bilo je dozvoljeno da zadrži inicijale.

Pročitajte: Dejvid Bekam 13 sati čekao u redu kako bi se poslednji put poklonio kraljici Elizabeti (foto)

Guliver Getty Images

 

„ER“ inicijale po tradiciji nose samo oni koji su u službi monarhije, a kako vojvoda od Saseksa to nije od 2020. godine, inicijali su uklonjeni. Ovo mu je jako teško palo, pa je čak hteo da obuče obično odelo da izbegne sramotu u Vestminster holu, prenosi „Daily Mail“.

Pročitajte: Kraljica zauvek napustila svoju palatu - Porodica ponovo kao jedno, Harija slomile emocije (foto)

Guliver Getty Images

 

Izvor blizak Hariju rekao je da mu je povratak u kraljevsku porodicu teško i neprijatno iskustvo, a uskoro bi trebalo da budu objavljeni njegovi memoari i dokumentarni film, za šta se sumnja da može izazvati raskol sa bratom Vilijamom, piše „Daily Mail“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još