Jednoj namenjen, drugoj suđen: Zašto legendarni verenički prsten Kejt Midlton nije pripao Megan Markl

Jednoj namenjen, drugoj suđen: Zašto legendarni verenički prsten Kejt Midlton nije pripao Megan Markl

Autor: | 09/07/2022

1

Prsten Kejt Midlton bio je namenjen Megan Markl

Na putovanje u Keniju, u ranu jesen 2010. godine, princ Vilijam poneo je i prsten sa velikim plavim safirom koji je pripadao njegovoj majci. Nekoliko dana kasnije, kada je svet obišla vest o veridbi, ovaj jedinstveni komad ugledali smo na ruci Kejt Midlton, i od tada ga ne skida. No, da li ste znali da nije oduvek bio namenjen njoj?

Pročitajte: Da li je Kejt samo uteha - Princ Vilijam želeo je ovu moćnu plavušu, ali je ona rekla ne

Getty Images

 

Posle tragične smrti Lejdi Di, Vilijam i Hari su, između ostalog, nasledili i njen nakit. Prsten sa safirom i sitnim dijamantima, izrađen od 12-karatnog belog zlata, odabrao je – Hari.

Ali, pošto je njegov stariji brat planirao da se oženi dugogodišnjom devojkom, Hari je odlučio da prsten ipak pripadne Vilijamu. Tako će, zajedno sa budućim kraljem i njegovom suprugom, i ovaj komad jednog dana „sedeti na tronu“. Dopala mu se ta ideja, pa nije dugo razmišljao. Tako je prsten, umesto na ruci Megan Markl, završio kod Kejt.

Pročitajte: Zašto Megan Markl nosi cipele dva broja veće i koliko to ugrožava njeno zdravlje

Getty Images

 

Princ Čarls je prsten, inače, kupio za 28.000 funti kada je zaprosio Dajanu 1981. godine, a od tada je njegova vrednost drastično porasla, čak deset puta.

Pročitajte: Ni Vilijam ni Hari - Kuću princeze Dajane naslediće glumac sa kojim je imala poseban odnos

Profimedia

 

Megan možda ne nosi plavi safir, ali je i ona dobila nešto Dajanino. Naime, za izradu unikatnog prstena kojim ju je 2017. zaprosio, Hari je izabrao dijamante iz jednog majčinog broša.

Getty Images

 

Komentari (1)

Loading
Majat 20:55 09.07.2022
Odgovori

Pa, normalno da prsten dobija princ koji se prvi ženi i veri svoju devojku. Ne znam da li je 2010. Hari i poznavao Megan a kamoli da njoj pripadne prsten.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti