Vilijam dozvolio: Dajanino mesto na tribinama Vimbldona danas pripada njoj, komentari pljušte

Vilijam dozvolio: Dajanino mesto na tribinama Vimbldona danas pripada njoj, komentari pljušte

Autor: | 01/07/2022

1

Princeza Dajana na Vimbldonu

Prošlog leta u ovo vreme cela Velika Britanija bila je u znaku princeze Dajane. Tog 1. jula, kada bi slavila 60. rođendan, sinovi su joj otkrili spomenik u vrtu Kensingtonske palate, njene nekadašnje rezidencije. I ovog jula mediji na Ostrvu evocirali su uspomene na ženu kojoj je narod nezvanično dodelio titulu kraljice srca. No, kako je u Londonu u toku najprestižniji grend slem turnir, većina portala odlučila je da vrati svet u vreme kada je Lejdi Di, koja je i sama volela da rekreativno uzme reket u ruke i pokaže šta zna, predano pratila dešavanja na „Vimbldonu“.

Pročitajte: Prošle su 24 godine od smrti princeze Dajane, a mnogi je još uvek smatraju kraljicom ukusa i stila (foto)

Profimedia

 

Bilo je to osamdesetih i devedesetih, a na centralne terene „All England Cluba“ dolazila je i posle razvoda od princa Čarsla, kada više nije imala prava da sedi u loži rezervisanoj za članove kraljevske porodice, već bi se pridružila publici na „običnim“ tribinama, što je vrlo rado činila.

Pročitajte: Sve je spremno za Dajanin šezdeseti rođendan - Statua stigla u Kensington

Profimedia

 

Njene odevne kombinacije bile su jednako bombastične kao navijanje iz sve snage. Uživala je u mečevima velikih šampiona, a to su tada bili Boris Beker, Ivan Lendl, Džon Mekinro, Andre Agasi... Često je sa sobom vodila majku i sinove. Vilijam je, reklo bi se, nasledio njenu ljubav prema „belom sportu“. Upravo on danas sa Kejt prati „Vimbldon“ sa mesta koje je nekad pripadalo neprežaljenoj princezi.

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
Sasa Pesut 23:21 01.07.2022
Odgovori

Predivna zena covek i humanitarka je bila i avi su je voleli zbog toga jer je posebna steta sto je carls izabrao kamilu

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti