Kejt Midlton danas slavi 40. rođendan: Objavljena tri nova portreta vojvotkinje, jedan detalj nosila je Dajana (foto)

Kejt Midlton danas slavi 40. rođendan: Objavljena tri nova portreta vojvotkinje, jedan detalj nosila je Dajana (foto)

Autor: | 09/01/2022

0

Rođendan Kejt Midlton - Tri nova portreta vojvotkinje povodom jubileja

Veselo je danas u Bakingemskoj palati, Kensingtonu i ostalim rezidencijama britanske kraljevske porodice. Kejt Midlton slavi 40. rođendan. Tim lepim povodom objavljene su tri nove fotografije koje slave besprekorni stil buduće kraljice.

Elegantno, glamurozno i, što bi Englezi rekli, classy. Dva portreta u crno-beloj tehnici podsećaju na neke romantične predratne slike i odišu vintidž duhom, a vojvotkinja od Kembridža još jednom je pokazala zbog čega se uz njeno ime vezuje večna klasika.

Pročitajte: Princeze ipak žive samo u bajkama - Ceo svet ovo radi sa velikim uživanjem, a Kejt je strogo zabranjeno!

Paolo Roversi

 

Pozirala je u kreacijama njene omiljene kuće „Alexander McQueen“, upotpunivši ih nakitom kojim je odala svojevrsnu počast najpopularnijim pripadnicama kraljevske dinastije. Osim vereničkog prstena sa velikim plavim safirom okruženim sitnim dijamantima, koji smo nekad gledali na ruci princeze Dajane, nosila je i minđuše iz riznice kraljice Elizabete.

Pročitajte: Rođendan Kejt Midlton - Neočekivano iznenađenje za poseban dan

Paolo Roversi

 

Fotografije su nastale u novembru, u palati botaničkog vrta Kju Gardens pored Temze. Iza objektiva se našao modni fotograf Paolo Roversi. Portreti će obići okruge u kojima je Kejt nekad živela – Berkšir, Sent Endrjuz i Anglesi. Potom će ući u stalnu postavku muzeja u kom se čuva najveća svetska kolekcija portreta, „National Portrait Gallery“, ali tek 2023. godine, kada se završi rekonstrukcija zdanja. Kejt je, inače, patron ove institucije.

Pročitajte: Da li je Kejt samo uteha - Princ Vilijam želeo je ovu moćnu plavušu, ali je ona rekla ne

Paolo Roversi

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još