Neočekivano iznenađenje za poseban dan: Kejt Midlton se ovome nije nadala

Neočekivano iznenađenje za poseban dan: Kejt Midlton se ovome nije nadala

Autor: | 09/01/2021

0

Kejt Midlton je danas proslavila svoj 39. rođendan. Vojvotkinja od Kembridža, ove godine očekivala je dan kao i svaki drugi, svesna da su proslave usled pandemije korona virusa nedopustive. Ipak, njen suprug princ Vilijam našao je način da je iznenadi. Naime, sa svojim mališanima, vojvoda od Kembridža napravio je intimnu proslavu rođendana za svoju suprugu, na kojoj su u njihovom domu, vili Anmer Hol, prisustvovali samo članovi porodice, prenosi agencija.

Vojvotkinja koja ovo nije očekivala iznenadila se i uživala u svom rođendanskom danu. Ujedno na zvaničnom "Instagram" profilu Kembridžovih objavljena je i zahvalnica svima, koji su vojvotkinji Kejt uputili najlepše rođendanske želje.

Pročitajte: Kejt Midlton ne skriva sreću - Stiže još jedna beba!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

- Hvala na ljubaznim željama za rođendan vojvotkinje Kejt. Rođendani su poslednjih meseci zaista drugačiji, a naše misli su sa svima koji se bore u prvim redovima tokom ovih izazovnih vremena - pisalo je uz fotografiju vojvotkinje Kejt.

Kejt Midlton proslavila je rođendan, a čestitka od kraljice nije izostala. Na zvaničnom "Instagramu" kraljevske porodice, objavljena je fotografija vojvotkinje i kraljice tokom šetnje. Uz fotografiju, stajala je i rođendanska čestitka za vojvotkinju od Kembridža.

Pročitajte: Predivan gest Kejt Midlton, Megan Markl ostala je zatečena!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily)

- Vojvotkinji od Kembridža želimo srećna rođendan - pisalo je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson, Getty Images via Guliver

Slične Vesti

Pročitajte još