Izgubila svest: Princeza Šarlin hitno hospitalizovana

Izgubila svest: Princeza Šarlin hitno hospitalizovana

Autor: | 04/09/2021

0

 Princeza Šarlin hospitalizovana, porodica uznemirena 

Sreća princeze Šarlin nije dugo trajala. Samo nekoliko dana pošto je konačno u Južnoj Africi uživala sa suprugom pricom Albertom od Monaka i njihovo dvoje dece blizancima Žakom i Gabrijelom, stižu nimalo lepe vesti. 

Pročitajte: Konačno zajedno - Posle nekoliko bolnih meseci princeza Šarlin ponovo zagrlila supruga i decu (foto)

Christian Sperka

 

Princeza Šarlin hospitalizovana, lekari veoma zabrinuti 

Zdravstveno stanje najtužnije princeze ponovo je loše i ona je bez svesti primljena u bolnicu u Južnoj Africi. Kako strani mediji navode, Šarlin je pala u nesvest usled komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju. U bolnicu u Durbanu primljena je pod pseudonimom.

- Neno visočanstvo, princeza Šarlin od Monaka, u sredu kasno uveče hitno je prevezena u bolnicu usled kolapsa uzrokovanog komplikacijama nakon teške infekcije uha, nosa i grla koju je zadobila u maju. Njen tim lekara konstantno bdi nad njom, a jutros su konačno stigle vesti da je njeno stanje stabilno - navodi se u zvaničnom saopštenju. 

Pročitajte: Princeza Šarlin od Monaka u razigranom autfitu koji je laskao njenoj figuri

Christian Sperka

 

Šarlin je prošlog meseca imala i drugu operacije sinusa, koja je trajala čak četiri sata, ali izgleda da je problem i dalje tu. Lekari joj strogo zabranjuju da leti avionom, pa je pitanje kada će lepa princeza ponovo biti u svom domu. 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još