Crni somot, dubok dekolte, dijamanti: Da li je ovo najglamuroznije izdanje Ane Ivanović koje smo videli

Crni somot, dubok dekolte, dijamanti: Da li je ovo najglamuroznije izdanje Ane Ivanović koje smo videli

Autor: | 26/11/2023

0

Stil Ane Ivanović čista desetka

Ana Ivanović se već duže ne bavi tenisom, ali je ipak zadržala nekoliko aspekata sportskog života. Vodi računa o zdravlju, pazi šta jede i trenira svaki dan, a osim toga i dalje voli nešto opušteniji, sportski stil oblačenja i komotnu odeću.

Instagram

 

Međutim, Ana i te kako voli da uđe u štikle, obuče haljinu i pruži nam glamur starog Holivuda. Izgleda da joj ovaj stil jako prija jer smo skoro imali priliku da je vidimo na više događaja u kojima je dres-kod bio izuzetno strog, a ona ga je ispoštovala do maksimuma.

Instagram

 

Videli smo je prilikom jednog izlaska u Beogradu, kada su se Ana i Švajni potpuno opustili, na dodeli "Bambi" nagrada u Minhenu bili su najlepše obučen par, kao i posle jedne gala večeri, kada se suprug Ane Ivanović pokazao kao pravi džentlmen.

Pročitajte: Ana, gde je nestala skromnost? Ivanovićeva prošetala Barselonom, a u ruci je nosila najskuplju torbu na svetu

Ali ovakvu je još nismo videli. Naša teniserka je sa suprugom gostovala na jednoj televiziji i za tu priliku odlučila se za mini haljinu od crnog somota. Netipičan dekolte doprineo je strukturi haljine, a ramena i leđa bila su gola.

Instagram

 

Uz ovakvu haljinu lepa Beograđanka izabrala je diskretnu ogrlicu, ali i teške viseće minđuše optočene dijamantima. Crvene sandale unele su malo boje u autfit i perfekno su izbalansirale ovaj "look".

Pročitajte: Niko to ne ume kao Bastijan - Iznenadio svoju Anu za rođendan, suva romantika

I Bastijan se baš potrudio. Tamnosivo odelo, crna košulja i neprocenjiv sat - njih dvoje su bili glamurozni kao holivudske zvezde.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti