Kao na venčanju: Ana i Bastijan zvezde glamuroznog događaja u Nemačkoj

Kao na venčanju: Ana i Bastijan zvezde glamuroznog događaja u Nemačkoj

Autor: | 18/11/2023

0

Ana Ivanović i Bastijan Švanštajger blistali na dodeli nagrada u Minhenu

Ana Ivanović pleni na svakom koraku. Bilo gde na svetu da taj korak načini, a naročito u Srbiji i Nemačkoj, gde lepu Beograđanku obožavaju između ostalog i zbog činjenice da je udata za fudbalsku legendu Bastijana Švajnštajgera.

Gerald Matzka/Getty Images

 

Popularni bračno-sportski par zapalio je internet i pre dve večeri u Minhenu, na dodeli prestižnih “Bambi” nagrada. Blicevi nisu prestajali da sevaju kada su kročili na crveni tepih.

Pročitajte: Niko to ne ume kao Bastijan - Iznenadio svoju Anu za rođendan, suva romantika

Nekadašnja teniska zvezda, čiji su ukus i stil besprekorni, što je opšte poznato, za ovu gala priliku odabrala je još jedan stajling sa "vau" efektom. Da to možmo i da očekujemo najavila je na Instagramu, gde je otkrila kako su tekle pripreme za "night out".

 

 

Štaviše, kada su se ona i Bastijan pojavili pred fotografima, mnogi su se setili Venecije pre nešto više od sedam godina, kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da“.

Naime, Ana je u Minhenu blistala u elegantnoj beloj haljini sa neobičnim dekolteom, koja podseća na venčanicu. Njen suprug odlučio se za klasiku – crno odelo. Izgledali su kao mladenci koji samo što se nisu zakleli na večnu ljubav pred matičarem.

Gerald Matzka/Getty Images

 

Naravno, njih dvoje su to odavno uradili, postavši savršen primer ljubavi, sreće i harmonije. Osmesi na njihovim licima dok su na sceni zajedno proglašavali dobitnike nagrade – članove nemačke košarkaške reprezentacije – dokazuju da su još zaljubljeni kao prvog dana.

Pročitajte: Venčanicu je po simboličnoj ceni kupila preko interneta i sve ostavila bez daha - U ovoj haljini se pre sedam godina udala Ana Ivanović

Kompoziciji koja je oduševila ne samo brojne fanove širom sveta, već i modne sladokusce, Ana je dodala diskretan nakit i svetloplave salonke. I još jednom pokazala da je prava ikona stila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hannes Magerstaedt/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti