Prva slika Ane Ivanović nakon trećeg porođaja: Niko ne veruje svojim očima FOTO

Prva slika Ane Ivanović nakon trećeg porođaja: Niko ne veruje svojim očima FOTO

Autor: | 14/05/2023

0

Ana Ivanović porodila se pre nekoliko dana, i na svet donela preslatkog i zdravog dečaka, čije ime ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger i dalje nisu otkrili. Nedavno je naša teniserka svetu predstavila svog sina u dirljivom video-snimku, u kom se vide i naslednici Luka i Leon. Sada je Ana oduševila javnost pokazavši na društvenim mrežama kako izgleda posle porođaja, a njeni pratioci ne mogu da veruju koliko dobro izgleda.

Brax

 

Ana na nežnoj crno-beloj fotografiji prosto blista. Njena figura uopšte se nije promenila čak i posle treće trudnoće, a Ani je stroga disciplina pomogla da održi svoj besprekorni izgled. Pridržavanje zdravom načinu života za nju je apsolutni imperativ, čak i u drugom stanju. Naša teniserka je redovno trenirala i pazila je da se hrani zdravo, tako da nije ni čudo što čak i sada nema višak kilograma. Verovatno bi ugodila sebi "zabranjenim" poslasticama sa vremena na vreme, ali kalorije bi lako potrošila na treningu ili u šetnji, a zdrave recepte rado je delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


 

Podsetimo, jedna od naših najboljih teniserki u početku je vešto krila trudnoću, a o polu bebe nagađalo se čak i nakon informacija da će par dočekati još jednog dečaka. Nedavno je, prilikom susreta sa nemačkim medijima, lepa Beograđanka otkrila da bi devojčica sigurno donela veliku promenu u njen život jer je navikla na energiju koju imaju dečaci. Ipak u dom Ivanović-Švajštajger stigao je još jedan dečak, i sada javnost čeka da sazna kako se najmlađi član porodice zove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Natural Performance promo

Slične Vesti

Najnovije vesti