Kakav poljubac Novaka i Jelene! Đokovići slavili istorijski trijumf, kamere sve zabeležile FOTO

Kakav poljubac Novaka i Jelene! Đokovići slavili istorijski trijumf, kamere sve zabeležile FOTO

Autor: | 11/06/2023

0

Jelena i Novak Đoković su van sebe od sreće

Zvanično je - Novak Đoković je ponovo svetski broj jedan. Naš teniski as pobedio je u finalu Ronal Garosa, u susretu sa Kasperom Rudijem. Ovo je njegova 23. gren slem titula, i od danas, nijedan teniser nema više najvećih trofeja u ovom sportu od Novaka Đokovića.

Emmanuel DUNAND/AFP/Profimedia

 

Novak se lavovski borio u do sada najvažnijem meču njegove profesionalne karijere, a snagu sa tribina davala mu je upravo njegova porodica. Jelena, zajedno sa mališanima Stefanom i Tarom, ali i Noletovim roditeljima, bodrili su prvog reketa Srbije u ovoj iscrpljujućoj borbi. Kamere su zabeležile trenutak kada Nole prilazi svojoj porodici u ekstazi, kao da ne veruje da mu je i ovo pošlo za rukom.

Thomas SAMSON/AFP/Profimedia

 

Posebno emotivan trenutak bio je između supružnika, kada su se Jelena i Novak poljubili pred kamerama. Niko ne može da zamisli koliku sreću sada osećaju, i Novak je sigurno beskrajno zahvalan što mu je Jelena godinama najveća podrška.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

 


Novak Đoković sada je na putu da osvoji kalendarski slem, odnosno sve četiri gren slem titule u toku godine. Već je osvojio Australijan Open, sada Rolan Garos, i predstoje mu sledeći izazovi - Vibldon i US Open. Ali to će biti mačji kašalj za broj jedan tenisera u celom svetu, našeg jednog jedinog, Novaka Đokovića.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Emmanuel DUNAND/AFP/Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još