Mali Stefan Đoković napravio pravi šou u Monte Karlu: Na utakmici nije navijao za tatu, mama Jelena posmatrala sve (foto)

Mali Stefan Đoković napravio pravi šou u Monte Karlu: Na utakmici nije navijao za tatu, mama Jelena posmatrala sve (foto)

Autor: | 08/04/2023

0

Sin Novaka Đokovića voli Partizan

Nije nepoznato da Novak i Jelena Đoković uče svoju decu pravim vrednostima i zdravom životu čiji je sport neizostavni deo. Mali Stefan ne podržava samo tatu u njegovim sportskim pohodima, već, kako se sada pokazalo, obožava košarku. Sinoć je sin prvog reketa Srbije ponovo pokazao svoju ljubav prema Partizanu, u utakmici protiv Monaka.

Pročitajte: GOTOVO - Poznata manekenka iz Dubaija iznela dokaze svog odnosa sa Novakom i fotografije koje će rasplakati Jelenu

SK1 printscreen

 

Kamere su zabeležile trenutak kada Stefan navija za svoj omiljeni tim, a ovo nije prvi put da je došao na utakmicu crno-belih, pošto je sa majkom Jelenom bio i na meču protiv Real Madrida u Beogradskoj areni, kada je nosio i dres Partizana. U kadru ovog puta ponovo smo mogli da vidimo i njegove ponosne roditelje, a stadionom orilo se ime malenog Stefana, što su Jelena i Novak pozdravili osmehom.

Pročitajte: Jelena poludela zbog poznate pevačice na proslavi kod Đokovića - O ovom snimku Noletove supruge pričaće se dugo VIDEO

SK1 printscreen

 
 

Porodica Đoković pratila je meč iz prvog reda, a na svaki uspeh, ali i neuspeh crno-belih Stefan je primetno reagovao. Iako su sedeli pored predsednika košarkaškog kluba Monako, sin velikog Noleta nije oklevao da reaguje burno kada je Partizan bio u zaostatku, niti ga je prisustvo prvog čoveka protivničkog tima omelo da svim srcem navija za svoj klub. Ovo sigurno nije odmoglo crno-belima, jer su uspeli da izvojevaju pobedu nad Monakom, rezultatom 88:84, a poštovanje prema Stefanu navijači Partizana iskazali su na svom Tviter profilu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti