Jednostavna, ali impresivna: Jelena Đoković oduševila stajlingom, svi gledaju u crvene mokasine od 1.000 dolara (foto)

Jednostavna, ali impresivna: Jelena Đoković oduševila stajlingom, svi gledaju u crvene mokasine od 1.000 dolara (foto)

Autor: | 30/06/2022

0

Cipele Jelene Đoković kao stvorene za leto

Jelena Đoković trenutno boravi u Londonu, gde je u toku prestižni grend slem „Vimbldon“. Da li će Novak uspeti da odbrani titulu to ćemo tek videti, ali izvesno je da njegova supruga pravi ozbiljnu konkurenciju poznatim damama koje viđamo u VIP ložama, naročito kada je o modi reč.

Pročitajte: Bezobrazno skup modni dodatak - Jelena Đoković pokazala novo čedo kolekcije koja vredi kao stan u Beogradu (foto)

Profimedia

 
 

Pred Noletov jučerašnji meč prošetala je kompleksom „All England“ kluba u jednostavnoj, ali impresivnoj kombinaciji, kojom je oduševila pratioce na „Instagramu“. Uske bele pantalone i majicu u istoj boji ukomponovala je sa crvenom jaknom i mokasinama brenda „Loro Piana“, koje koštaju oko hiljadu dolara. Praktično, elegantno, diskretno, u skladu sa otmenim turnirom. 

Pročitajte: Crno na belo - Koliko Jelena Đoković zaista troši na garderobu (foto)

Instagram

 

No, ono što nam je, pored cipela i torbe, upalo u oči bila je i Jelenina frizura, kovrdžavija nego inače. Među komentarima smo primetili i jedan koji je ostavila Lili Beker, bivša supruga slavnog nemačkog tenisera i Novakovog prijatelja Borisa Bekera: „Kovržde ti dobro stoje, mama!“

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti