Svetosavski bal u Beču: Tamara Vučić plenila elegancijom, pogledajte samo tu haljinu FOTO

Svetosavski bal u Beču: Tamara Vučić plenila elegancijom, pogledajte samo tu haljinu FOTO

Autor: | 11/02/2023

3

Tamara Vučić plenila elegancijom na Svetosavskom balu

U palati Hofburg u Beču sinoć je održan Svetosavski bal, tradicionalna svečanost kojoj je prisustvovalo oko 1.500 gostiju iz zemlje i sveta. Među uglednim gostima primetili smo Jelenu Đoković, suprugu najboljeg tenisera planete, kao i Tamaru Vučić, prvu damu Srbije. 

Pročitajte: Ovako Tamara Vučić provodi slobodno vreme - Želela je da ostane neprimećena, a evo ko joj je pravio društvo FOTO

Linkedin

 

Supruga predsednika Aleksandra Vučića privukla je najviše pažnje prisutnih, za šta je, pored njene graciznosti, šarma i osmeha, bio zaslužan i stajling. Počasna gošća odabrala je savršen balski autfit - haljinu nežnoroze boje sa otvorenim ramenima i interesantnim detaljima, uz efektan nakit.

Pročitajte: Prva dama u crvenom - Tamara Vučić održala još jednu modnu lekciju, stručnjaci za boje otkrili simboliku FOTO

Linkedin

Na balu koje organizuje udruženje Srpski centar nastupilo je više od 200 umetnika iz zemlje i dijaspore, a u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković prikupljena su i značajna sredstva za pomoć deci Srbije.

Kakvu kreaciju je nosila Jelena Đoković pogledajte OVDE.

Linkedin

 

 

Komentari (3)

Loading
Duda 19:37 11.02.2023
Odgovori

Prelepa zena dostojanstvena, graciozna, u potpunosti nosi titulu prve dame Srbije.

Talija 01:02 12.02.2023
Odgovori

Zaboga otkud ona seljacina Dodik na balu. Pa on peva pod satorom na koridama, kao da on zna za Strausa i Radecki mars. I ko je uopste njega zvao i sta on tamo predstavlja?

Žarko micic 07:47 12.02.2023
Odgovori

Mene interesuje odakle pare za da se ide u Bečki Bal tu je skupo sa skromnom platom se ne može tu ići

hellomagazin.rs Linkedin

Slične Vesti