Tamara Vučić suptilnom simbolikom na haljini odala poštu kineskoj kulturi i tradiciji

Tamara Vučić suptilnom simbolikom na haljini odala poštu kineskoj kulturi i tradiciji

Autor: | 08/05/2024

0

Haljina Tamare Vučić krije suptilnu simboliku

Predsednik Kine Si Đinping boravi u dvodnevnoj poseti Beogradu, gde je sve u znaku najmnogoljudnije zemlje sveta.

Svečana ceremonija tradicionalno je upriličena ispred Palate Srbija, gde je gospodina Đinpinga i njegovu suprugu Peng Lijuan dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa prvom damom.

Elvis Barukčić/Profimedia

 

Tamaru Vučić sinoć smo videli u elegantnoj kreaciji nežnoroze nijanse sa potpisom Roksande Ilinčić, a modna revija domaćih dizajnera danas je nastavljena sa modelom brenda Aleksandar Zabunović.

Pročitajte: Tamara Vučić sa suprugom dočekala predsednika Kine, haljina Roksande Ilinčić pobrala sve komplimente

Kako prenosi portal Ona, haljina koja nosi suptilnu simboliku izrađena je od svile sa crnim detaljima koji kombinuju eleganciju i snagu.

Motiv orhideje je transformisan u jedinstveni print na svili, gde su latice delikatno pozicionirane tako da se lagano spuštaju duž haljine, stvarajući efekat fluidnog kretanja.

Elvis Barukčić/Profimedia

 

Orhideja je simbol ženske energije, procvata i obnavljanja. U kineskoj kulturi često simbolizuje eleganciju, sklad i lepotu, ali i dostojanstvo, poštovanje, umetnost.

Iako je cvet orhideje omiljen u svakom kutku sveta, kreacija koja uključuje taj motiv u ovom slučaju može predstavljati i izraz poštovanja prema kineskoj kulturi i tradiciji.

Model koji smo danas videli na Tamari Vučić u sebi nosi spoj elegancije i ženstvenosti, a slično sinoćnom izdanju, i ova haljina ima duge rukave, nešto pufnastije u predelu ramena.

Elvis Barukčić/Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Elvis Barukčić/Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još