Najlepšu haljinu čuvala je za njega: Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu FOTO

Najlepšu haljinu čuvala je za njega: Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu FOTO

Autor: | 05/07/2023

0

Haljina Tamare Vučić zasenila Ajfelovu kulu

Stefan Đoković, poznati pijanista i kreator, održao je reviju u Ambasadi Srbije u Parizu. Kolekcija je prikazana u okviru Nedelje visoke mode, odiše romantičnim haljinama i detaljima koji, kako su primetili oduševljeni kritičari, podseća na motive iz bajke o Žar-ptici. Uostalom, tako se i zove ‒ „Firebird“.

Profimedia

 

Reviju su ispratile mnoge ugledne ličnosti iz javnog života francuske prestonice, prestižni magazini, ali i prva dama Srbije. Tamara Vučić uvek je besprekorno obučena, ali u ovako glamuroznom izdanju retko je viđamo. Na Stefanovoj reviji pojavila se u efektnoj svetlozelenoj haljini od tila sa otvorenim ramenima i mnoštvom šljokica i pera.

Pročitajte: Prva dama kao Kejt Midlton - Tamara Vučić plenila elegancijom na konjičkim trkama, šešir će vas ostaviti bez daha FOTO

Raskošna toaleta nosi potpis upravo mladog kreatora, a nijansa se savršeno uklopila sa Tamarinim tenom, frizurom i metalik srebrnim salonkama. Pozavidela joj je i „čelična dama“, Ajfelova kula, koja se vidi iz dvorišta rezidencije.

Instagram

 

Svoje impresije supruga predsednika Srbije podelila je i na Instagramu. Podsetimo, prilikom nedavnog boravka u Parizu Tamara je na modni dvoboj „izazvala“ Brižit Makron, kojoj uopšte nije bilo svejedno kada je stala pored nje...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti