O kumi Novaka Đokovića i dalje se priča: Privukla veliku pažnju na krštenju Stefana i Tare

O kumi Novaka Đokovića i dalje se priča: Privukla veliku pažnju na krštenju Stefana i Tare

Autor: | 23/10/2023

0

Kuma Novaka Đokovića privukla je veliku pažnju

Novak Đoković i supruga Jelena krstili su decu Stefana i Taru u manastiru Ostrog, a svetu tajnu krštenja obavio je patrijarh Porfirije.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Svečanoj ceremoniji krštenja prisustvovao je uži krug od dvadesetak ljudi. Kompletna porodica Đoković prisustvovala je ovom lepom danu, a Marko Đoković je samo zbog toga stigao iz Španije.

Pročitajte: Mislili su da ih kamere ne snimaju - Pogledajte kako se Novak zaista ophodi prema Jeleninim roditeljima

Kum na krštenju bio je bivši fudbaler Neven Marković i on je krstio Stefana, dok je Taru krstila Maja Kremić, Jelenina najbolja drugarica i direktorka u Fondaciji „Đoković“.

Instagram

 

Supruga Nevena Markovića, lepa Nataša Derikonja, mnogima je svojom lepotom privukla pažnju.

Neven Marković se Natašom Derikonjom oženio u aprilu prošle godine, a prethodno je bio u braku sa srpskom manekenkom Aleksandrom Tanasković.

Instagram

 

Venčali su se 2015. godine i iz tog braka imaju ćerku Inu, ali je 2020. ipak došlo do razvoda. Svoju sreću je pronašao pokraj Nataše koja pleni neverovatnom lepotom.

Instagram

 

Ova šarmantna dama jednom prilikom je za bosanske medije otkrila da dolazi iz radne i skladne petočlane porodice. Osim što je vrlo uspešna u manekenskim vodama, završila je i Arhitekturu na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images

Slične Vesti

Najnovije vesti