Tamara Vučić, najmlađa prva dama na svetu, danas slavi 40. rođendan

Tamara Vučić, najmlađa prva dama na svetu, danas slavi 40. rođendan

Autor: | 11/04/2021

1

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, danas slavi jubilarni 40. rođendan. Uspešna, obrazovana mlada žena, najmlađa prva dama na svetu, majka... Nakon dugogodišnje karijere televizijskog novinara opredelila se za diplomatiju i zaposlila u Ministarstvu spoljnih poslova. Humanitarni rad jeste ono što je posebno ispunjava i čemu je izuzetno posvećena, i upravo je njen tihi aktivizam doprineo primetnom poboljšanju pozicije nekih od najosetljivijih kategorija društva.

Pročitajte: HELLO! 676

Miloš Nadaždin

 

– Na svakoj od nas je izbor da li ćemo pokušati da uradimo nešto sa ulogom koja nam je poverena životnim okolnostima ili ćemo jednostavno sve da posmatramo sa strane. I jedno i drugo je u redu. Moj izbor je da dam maksimum i uvek pokušam da pomognem – rekla je supruga predsednika Srbije u intervjuu za „HELLO!“, kada nam je otkrila i da je najsrećnijom čine topla atmosfera u porodičnom domu i osmeh njenog sina.

Miloš Nadaždin

 

Četrdesete su nove dvadesete, s ponosom ističu žene koje su već prošle kroz ovaj famozni „granični prelaz“. Sigurni smo da će se i prva dama Srbije sjajno snaći jer – najbolje tek predstoji. Ovom prilikom upućujemo joj najlepše želje.

HELLO!

 

 

Komentari (1)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti