Prva dama uhvaćena: Tamara Vučić u provodu, meze, piće i ON (foto)

Prva dama uhvaćena: Tamara Vučić u provodu, meze, piće i ON (foto)

Autor: | 26/09/2022

0

Tamara Vučić pored gustog dnevnog rasporeda i brojnih privatnih obaveza oko sina Vukana nađe malo vremena i za druženje sa prijateljima. Opuštanje u dobrom društvu svakome prija, pa ni prva dama nije mnogo drugačija.

Pročitajte: Anastasija, Melina, Ilda zanemele... Tamara Vučić domaće lepotice ostavila bez daha, prva dama u uskim pantalonama (foto)

Dimitrije Goll / Predsednistvo

 

Ovog vikenda Tamara Vučić uživala je u izlasku sa dragim prijateljem, glumcem Miloradom Damjanovićem, a fotografija koja je osvanula na njegovom profilu na Instagramu sve je oduševila.

Pročitajte: Fotografija koja je zalutala na Internet - Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom intimnom venčanju (foto)

Instagram

 

„Sekvenca 'Srećnih ljudi' u čast velikog Danila Lazovića“, napisao je Miki uz fotografije na kojima je pored prve dame Tamare Vučić, Nataše Vulin i producentkinje Svetlane Drinjaković.

Bogato meze, piće, sigurno i neka prijatna muzika ‒ za dobru atmosferu ne treba ništa više, o čemu govori i iskren osmeh supruge predsednika Aleksandra Vučića.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti