Kraljica ovo ne bi oprostila: Megan Markl provokativnom haljinom pokazala koliko uživa u slobodi, u prvom planu dekolte

Kraljica ovo ne bi oprostila: Megan Markl provokativnom haljinom pokazala koliko uživa u slobodi, u prvom planu dekolte

Autor: | 11/11/2021

2

Haljina Megan Markl o kojoj svi pričaju

Megan Markl sinoć je ukrala šou u Njujorku. U vojnom muzeju „Intrepid“ upriličeno je gala veče povodom „Dana veterana“, koji se u Sjedinjenim Državama obeležava 11. novembra (u Evropi je to „Dan primirja“, u Britaniji „Dan sećanja“), a sva pažnja bila je posvećena vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Njoj malo više, jer teško je bilo odvojiti pogled od vatrenocrvene haljine sa neobičnim, mogli bismo reći izazovnim dekolteom, dugačkim šlepom i potpisom Karoline Erere. U stajling su ušle i „Zanotti“ cipele, a imala je i impresivan nakit. Ekspertima za kraljevsku porodicu nije promakla narukvica iz dijamantske kolekcije princeze Dajane.

Pročitajte: Prvi put službeno u javnosti od preseljenja u Kaliforniju - Hari i Megan bojom odeće poslali snažnu poruku

Getty Images

 

Princ Hari nosio je elegantno odelo sa posebnim ukrasom – pored crvenog maka, simbola praznika, blistalo je ordenje, među kojem i odličje komandanta Kraljevskog viktorijanskog reda, koje je dobio od bake, kraljice Elizabete, za zasluge u britanskoj vojsci. Pošto je napustio britanski dvor, vojvoda je izgubio neke privilegije, a između ostalog zabranjeno mu je da nosi svečanu vojnu uniformu, što mu je možda i najteže palo jer je bio veoma predan obavezama u armiji.

Pročitajte: Ovo je misteriozna polusestra Vilijama i Harija koja se nigde ne pojavljuje (foto)

Getty Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Marinela 21:47 11.11.2021
Odgovori

Ružne li haljine! Neka je moderna i od poznatog kreatora ali ne liči ni na šta. Kao da je neko dete pravilo haljinu od papira za lutku. Čisti promašaj!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti