Dešava se jednom u 60 godina! Ovaj horoskopski znak u 2024. godini dobija sudbinski džekpot

Dešava se jednom u 60 godina! Ovaj horoskopski znak u 2024. godini dobija sudbinski džekpot

Autor: | 08/12/2023

0

Horoskopski znak koji će doživeti sudbinske momente

Ako verujete u horoskop ili prosto želite da se malo zabavite i možda naoružate optimizom i dobrim predviđanjem, hajde da vidimo šta to kaže godišnji horoskop za 2024. godinu.

Naime, jedan znak Zodijaka imaće posebno mnogo sreće u godini ispred nas i sve će mu ići od ruke. Tako bar tvrde dve najpoznatije ruske astrološkinje, Vasilisa Volodina i Tamara Globa.

Obe su kao znak kome će sve ići od ruke u 2024. godini izdvojile Vodolije! Vasilisa Volodina, prenosi "Rosbalt", tvrdi da Vodolije i te kako rezonuju sa narednom godinom jer će ona biti u znaku Zelenog drvenog zmaja, što se događa jednom u šezdeset godina u kineskom horoskopu.

Photo by Dmytro Demidko on Unsplash

 

Početak godine biće uspešan za nove projekte ili promenu posla, tvrdi Tamara Globa za portal "Hibiny.ru".

Onima koji ostaju na sadašnjem radnom mestu otvaraju se odlične mogućnosti za razvoj karijere. Njihove ideje biće tražene među menadžmentom, što će dovesti do bonusa na poslu i povišice.

Moguć je i dodatni, neočekivani prihod iz nepoznatog izvora. Ako ste dugo imali snove o posedovanju sopstvenog biznisa, ovaj plan mogao bi da se realizuje do leta naredne godine. Zato, ako već niste, zapnite i poradite na razvoju svog posla.

Leto će biti odličan period da Vodolije zarade više novca i umnogome poprave svoju finansijsku situaciju.

Pročitajte: Device na ivici živaca, jedan znak čeka veliki finansijski dobitak

Krajem proleća, Vodolije će doživeti prijatne promene u ličnom životu; to bi mogla da bude vest o prinovi u porodici ili romantično poznanstvo. Ipak, jesen je ta koja će drastično povećati šanse da promene lični život nabolje i upoznaju pravu ljubav, prenosi Blic.

Najvažnije je to da će u 2024. Vodolije moći da ostvare svoje najskrivenije snove; sve što je potrebno je da ispravno postave ciljeve i uporno rade na njima.

Photo by Wout Vanacker on Unsplash

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by BoliviaInteligente on Unsplash

Slične Vesti

Najnovije vesti