Veljko Ražnatović i Bogdana spremaju glamurozno venčanje, ali postoje i pravila koja gosti moraju da ispoštuju!

Veljko Ražnatović i Bogdana spremaju glamurozno venčanje, ali postoje i pravila koja gosti moraju da ispoštuju!

Autor: | 21/11/2019

0

Ove nedelje, 24. novembra, Svetlana Ceca Ražnatović ženi sina Veljka njegovom lepom verenicom Bogdanom Rodić, pripreme za glamurozno venčanje su u toku, sve je isplanirano do najsitnijih detalja, pa tako i neka pravila koja će zvanice morati da ispoštuju.

Naime,  kako prenosi domaća štampa, na pozivnicama koje su već uručene gostima, propisana su pravila oblačenja na ceremoniji.

Bogdana i Veljko venčaće se najpre u Hramu Svetog Save, posle čega će biti upriličeno građansko venčanje i svadbeno veselje u jednom beogradskom hotelu, a za ovu priliku je naveden i obavezan dress code.

Damama je sugerisano da se pojave u dugim, elegantnim haljinama, dok su muškarci u obavezi da na venčanje dođu u odelu. Tako da će sve one gošće koje su planirale da za ovo venčanje koje će biti i te kako medijski ispraćeno, pokažu duge noge u mini haljinama ili se malo provokativnije obuku, plan propada!

- Svadba će biti lepa i glamurozna. Ceca je vodila računa o svakom detalju, baš kao i Veljko i Bogdana. Posebnu pažnju su posvetili dress cod-u. Kako će sve biti na najvišem nivou na svadbi kojoj će prisustvovati više od 500 zvanica, odlučili su da na pozivnicama naglase stil oblačenja koji je poželjan - rekao je izvor za dnevni list Kurir.

Sem što će se organizovati svadbeni parti, kako se dalje navodi Ražnatovići nisu zaboravili tradicionalne običaje, te će tako Veljko sa svatovima ići u Titel po mladu, ali će ona, kako je za sada planirano, samo nekoliko sati pre svatova doći u svoju kuću. Bogdana želi da veče pre svadbe prespava kod Cece u vili, gde inače i živi, jer će je u Beogradu sređivati frizer i šminker.

Anastasija Ražnatović: Biću tetka kakvu ja imam – najbolja na svetu!

- S obzirom na to da je Cecina snajka u drugom stanju, a da u Titelu nema svoje ljude koji je sređuju, njoj je najlakše da prenoći u Beogradu, a onda doterana i sređena ode u Titel. Tamo će uz pomoć majke i dve sestre i kume obući venčanicu. Naravno, može da se dogodi da se i taj plan promeni - objašnjava izvor pomenutog lista.

Bodanini roditelji, Danijela i Bogdan Rodić će već u subotu dočekivati goste:

- Momci će u popodnevnim satima okititi kapiju i staviti venac, a potom će ukrasiti ulazne stepenice, travnjak i stolove. U drugu kuću, koja se nalazi nedaleko od porodične i koja je Veljku data u miraz, dolaziće svatovi. Tamo će u sali za proslave biti postavljen švedski sto, a kada se mladoženja sa porodicom i gostima bude približio Titelu, svi gosti će iz te kuće doći u porodičnu da sačekaju Beograđane. Veljko će tada gađati jabuku i kupiti mladu - navodi izvor gorepomenutog medija.

Ipak, niko od porodice Ražnatović im nije potvrdio ove navode, te očekujemo još vesti, a možda i nekih izmena planova za ovaj veliki dan.

 

Hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti