Bogdana Ražnatović promenila odluku tik pred porođaj, šta na to kaže Ceca?

Bogdana Ražnatović promenila odluku tik pred porođaj, šta na to kaže Ceca?

Autor: | 28/05/2020

0

Bogdana Ražnatović i Veljko broje još vrlo malo do svog ostvarenja u najvažnijoj ulozi u životu. Sve je već bilo isplanirano do tančina, ali neke odluke su promenjene u poslednji čas

Novog člana porodice očekuju sa velikim uzbuđenjem, a posebno mu se raduju buduća baka, Svetlana Ceca Ražnatović i tetka Anastasija, koja je nedavno proslavila svoj dvadeset i drugi rođendan. Najveći rođendanski poklon očekuje je tek po rođenju malog Željka.

 

Kako se najvažniji dan za sve njih približava, u domu Ražnatovića vlada euforija, a svi zajedno rade na pripremama, kako bi sve bilo spremno za doček malog Željka.

Bogdana Ražnatović u poslednjem trenutku donela odluku: Neće se poroditi u Narodnom Frontu

Planirano je bilo da se Bogdana Ražnatović porodi u "Narodnom Frontu", u apartmanu u kome je njena svekrva Ceca Ražnatović donela na svet Anastasiju i Veljka. Međutim, u poslednjem trenutku Bogdana je u dogovoru sa lekarima koji su joj vodili trudnoću odlučila da se porodi u jednoj privatnoj beogradskoj klinici.

PROČITAJTE: Bogdana Rodić blista okružena ljubavlju

Od kada je saznala radosne vesti Bogdana se priprema za ulogu majke, a ne krije da će joj u tome trebati pomoć. Od kada su saznali da će dobiti sina, Bogdana i Veljko su odabrali ime Željko, po veljkovom pokojnom ocu.

Bogdana u Cecu ima potpuno poverenje

Ceca nikada nije krila da je oduševljena svojom snajkom, a nedavno je na instagramu objavila Bogdeninu fotografiju ispod koje je napisala: "Lepa moja snajka!".

PROČITAJTE: Bogdana ima dve rođene sestre, ne zna se koja je lepša!

Tokom trudnoće i priprema za porođaj, Bogdana ima potpunu podršku svoje svekrve, koja je za nju angažovala čak i posebne kuvare i nutricioniste.

Kako navodi izvor blizak porodici Ražnatović za časopis Scandal, Bogdana ima potpuno poverenje u Cecu.

– Snajka je izrazila želju da se sa Cecom sve dogovori i da se ona pita za sve. Bogdana je čak i naglasila da ne želi dadilju. Rekla je Veljku: “Ma kakva dadilja, pa ja u Cecu imam najviše poverenja, a tu su mi i Lidija i Anastasija. Nema potrebe da nam dete neko drugi uspavljuje i presvlači ako mi nismo tu, kad imamo njih. Pa Ceca je odgajila tebe i Tašu. Lidija ima četvoro dece i šta sad pored njih dve da plaćam dadilje, ne dolazi u obzir. Uz sve vas i moje sestre i majku, ja sam srećna žena – prepričava izvor pomenutog lista.

PROČITAJTE: Bogdana i Veljko su se venčali u hramu Svetog Save, a svadbu je pratila čitava Srbija!

Sve je spremno za Željkov dolazak

U poslednjih mesec dana u domu Ražnatovića sve je u znaku priprema za dolazak bebe. Ceca sprema poseban poklon za unuka -unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ovaj odabir poklona za unuka prvenca posebno je obradovao Bogdanu i Veljka, jer je Ceca sa posebnom pažnjom birala svaki detalj, kako bi sve bilo savršeno.

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković ATA Images

Slične Vesti