Ceca sprema poseban poklon za unuka - unikatan ručni rad

Ceca sprema poseban poklon za unuka - unikatan ručni rad

27/12/2019

0

Ceca sprema poseban poklon za unuka, a Bogdana i Veljko su se oduševili kada su čuli šta je u pitanju.

Porodicu Ražnatović sledeće godine očekuje neizmerna radost. Naime, sin folk zvezde Veljko postaće otac, a njegova supruga Bogdana nosi sina, kome su odlučili da daju ime Željko. Prinovi se svi u porodici raduju, i sa Bogadanine i sa Veljkove strane, a možda ponajviše buduća baka, Veljkova majka. Ceca sprema poseban poklon za unuka -unikatnu kolevku, koja se izrađuje po posebnim merama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vest neizmerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu, koji su oduševljeni poklonom koji stiže za nekoliko meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Dec 14, 2019 at 1:22am PST

- Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je imala na umu da želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da svoju zamisao podeli sa sinom i snajkom kako bi mogla da je naruči te da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno sa dizjanerom crtala kako želi da izgleda kolevka. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka te mu i sama crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju. Sve je to trajalo danima jer Ceca zbog obaveza nije mogla da napusti Srbiju kako bi se lično videla sa dizajnerima - kaže uzvor za Blic i objašnjava kakva je kolevka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 15, 2019 at 10:25am PDT

- Kolevka se izrađuje u inostranstvu i ručni je rad u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčetu. Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. S obzirom na to da su pred nama praznici, te da dizajneri koji izrađuju ove kolevke imaju mnogo posla, Ceca je istog trenutka nazvala da se dogovori oko svega. Ona odobrila finalnu verziju nacrta, a dizajneri nameštaja sada finaliziraju ponudu i daju je na izradu, kaže izvor.

Inače, Veljko je  emisiji "Ekskluzivno" otkrio koji je planirani datum za Bogdanin termin za porođaj

- Prinova je na putu, dobijam sina. Termin je 10. jun, blizu je i mamin rođendan 14. jun, a 15. Boj na Kosovu - otkrio je Veljko.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Ata/Mirko Tabašević/Instagram

Slične Vesti