Ceca Ražnatović: Dobiću snajku kakva se samo poželeti može! (video)

Ceca Ražnatović: Dobiću snajku kakva se samo poželeti može! (video)

04/11/2019

0

Nedeljama unazad svi bruje o "svadbi decenije" koja će se desiti 24. novembra, a na kojoj će sudbonosno "da" izgovoriti Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić. Njih dvoje se uveliko pripremaju za ovaj svečani dan, a na proleće će u njihov dom doći i prinova.

Ceca Ražnatović, Veljkova majka, održala je proteklog vikenda koncert u Bugarskoj i tom prilikom razgovara sa ekipom emisije "Eksluzivno". Ona je otkrila da organizacija svadbe teče odlično.

- Mi smo organizovani odlično, imamo iskustvo sa organizovanjem sličnih stvari, Veljkovo punoletstvo, pa Anastasijino, tako da za mene ovo nije nešto novo, samo ćemo se potruditi da bude nešto drugačije - rekla je Ceca.

https://www.instagram.com/p/B3rNw5iJNy4/

Pevačica je priznala da je veoma zadovoljna Bogdanom i kako se uklopila u njenu porodicu, pa otkrila da joj je najbitnije da beba i njena deca budu zdrava.

- Nema tu najintimnijih osećanja, detalja. Oni žive zajedno dugo već, očekivalo se da se to desi, vereni su, u ozbiljnoj vezi, planirali su budućnost. Bilo je to jedno prijatno i lepo iznenađenje za obe porodice, svi smo srećni i radujemo se, samo neka je beba živa i zdrava i moja deca da su živa i zdrava, to je jedino bitno. Dobiću snajku kakva se samo poželeti može, potpuno se uklopila sa našom porodicom, oni su sjajni ljudi, ona je iz jedne domaćinske kuće, svi smo srećni, svi smo zadovoljni, to je najbitnije - iskrena je bila pevačica u razgovoru za Pink.

hellomagazin.rs/M G ATA Images

Slične Vesti