Veselo i u Titelu: Porodica Rodić proslavila rođenje unuka, Ceca i Bogdan zapevali zajedno (video)

Veselo i u Titelu: Porodica Rodić proslavila rođenje unuka, Ceca i Bogdan zapevali zajedno (video)

Autor: | 05/06/2020

0

Porodica Rodić, posle slavlja koje je upriličeno u kući Svetlane Cece Ražnatović, gde su prisustvovale brojne poznate ličnosti, veselje je nastavila u Titelu. Danijela i Bogdan Rodić oduševljeni su što je njihov unuk rođen na isti dan kada i Bogdanin otac, pa će 3. jun od sada biti rezervisan za duplo veselje.

Pročitajte: Trubači, pesma i provod do zore - Kad Ceca slavi rođenje unuka, cela estrada je tu (video)

Veljko Ražnatović u Titelu pozdravlja goste

Uz pesmu i muziku, Veljko je do ranih jutarnjih sati slavio sa tastom i taštom, a Ceca se pojavila kod prije i prijatelja negde oko ponoći. Iako ju je polako stizao umor, naša popularna pevačica nije želela da propusti veselje i slavlje koje je upriličeno u čast njenog prvog unuka Željka.

Veljko je uživao sa taštom Danijelom, a došao je i Predrag Ocokoljić, muž Cecina sestre sa decom, Mirko Šijan, Bogdanine sestre Nataša i Bojana Rodić sa bakom Jevrosimom.

Pročitajte: Veljko i Bogdana zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save

Porodica Rodić slavi ‒ pesma se orila Titelom

Gosti su od popodneva lagano počeli da pristižu u Bogdaninu rodnu kuću, a Danijela Rodić ih je sa osmehom dočekivala na vratima.

Danijela Rodić na vratima pozdravlja i dočekuje goste

Prva pesma koja je mogla da se čuje iz doma Rodića bila je od Svetlane Cece Ražnatović „Noćas kuća časti“.

Pročitajte: Veliko slavlje, porodica Radić stiže kod Cece -  Ponosna tetka Anastasija otkrila na koga liči mali Željko

Kada je uveliko pala noć, umorna, ali srećna Ceca je stigla u Titel. Odmah se latila mikrofona i svim srcem pevala velike hitove.

Ona se prvo oglasila na „Instagramu“ u vidu storija, a kratko je opisala atmosferu na žurki:

- Gori!

Pročitajte: Ceca sprema poseban poklon za unuka – unikatan ručni rad

Porodica Rodić i ovog puta pokazala se kao veliki domaćin. Bogdanin otac bio je među najveselijima, a u jednom momentu pao je na kolena dok je Ceca pevala „Morem plovi“.

Ceca nije propustila priliku da zapeva i zagrli Bogdaninu mamu Danijelu.

Za rođenje unuka 100.000 evra

Dolazak malog Željka na svet ogroman je blagoslov za porodice Ražnatović i Rodić i niko nije štedeo u proslavama, kao i u kupovini poklona. Ceca je samo za proslavu koja je organizovana u porodičnoj vili na Dedinju, kao i za dekorisanje Željkove sobe, uložila blizu 100.000 evra, prenosi domaća štampa.

‒ Da je Ceca veliki domaćin, to je svima već dobro poznato. Rođenje Željka je za nju najsrećniji dan. Ceo život posvetila je deci, tako da možete da zamislite koliko će se tek posvetiti unucima. Nije razmišljala o novcu, želela je da sve bude na nivou, pa je dala oko 100.000 evra za sve što je bilo potrebno ‒ kaže za „Telegraf“ izvor blizak Ražnatovićima.

Pročitajte: Iznenađenje kakvo je mogla samo da sanja - Šta je Ceca poklonila budućoj snajki (FOTO)

‒ Ceca nije pitala koliko košta kada je uzimala najskuplji apartman za snajku i unuka. Zatim ketering sa morskim plodovima, specijaliteti internacionalnih kuhinja, glomazni i raskošni baloni za dekoraciju, ali i mnogi drugi detalji za koje nije žalila dinara. Opremila je čitavu Željkovu sobu koja liči na bajku. Pokupovala je sve moguće stvari koje će umnogome olakšati život budućim roditeljima. Specijalne poklone koje je ona lično naručila za njih dvoje takođe mnogo koštaju. Jedva čeka da stignu kući i da budu svi na okupu - zaključio je izvor.

Ceca i porodica Rodić su jednoglasni ‒ Željko je isti Veljko

Kada je Željko došao na svet, obe porodice bile su oduševljene koliko je već vidljivo da naslednik liči na svog oca.

‒ Željko je isti Veljko. Nadam se da će on imati mnogo dece, a posle njega i Anastasija. Ja bih volela da sledeći put bude devojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba ‒ rekla je Ceca za „Exkluziv“. Anastasija je dodala:

Pročitajte: Na mestu gde je sve počelo - Veljko i Bogdana proslavljaju tri godine ljubavi

‒ Kada uporedite Veljkove slike kada je bio beba i Željka, odmah vidite koliko su isti. Maksimalno ću se potruditi da budem bar upola dobra tetka kao Lidija. Jedva čekam da ga uzmem u naručje. Pomagaću Bogdani i Veljku u svemu što bude trebalo ‒ zaključila je vidno srećna i uzbuđena tetka Anastasija.

Pročitajte: Porodica Rodić dočekala svatove: Bogdana blista u Cecinoj venčanici staroj 24 godine (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti