Venčanje o kojem svet priča: Jedna od najlepših žena sveta i fudbaler rekli da! (foto)

U Španiji, tačnije u katedrali u Sevilji sudbonosno da izgovorili su juče dugogodišnji partneri voditeljka i model Pilar Rubio i fudbaler Serhio Ramos.

Na stotine znatiželjnika došlo je da pozdravi kako ovaj par tako i zvanice koje su se pojavile na venčanju godine, kako prenosi svetski mediji.

Embed from Getty Images

Serhio Ramos i osam godina starija Pilar posle sedam godina veze odlučili su da izgovore sudbonosno da, a venčanju je prisustvovalo i njihove troje dece koje su dobili dok su još živeli u nevenčanoj zajednici. Mlada se pojavila u venčanici koju je pažljivo birala, a za kojom su žene širom sveta već poludele.

Embed from Getty Images

Jedna od najlepših žena sveta i poznati fudbaler slavlje su organizovali u karedrali u Sevilji, da bi se sve potom nastavilo na imanju koje Serhi poseduje.

Embed from Getty Images

Mnogobrojne zvanice uživale su luksuzu, dok su na ulazu morali da ostave mobilne telefone, pišu španski mediji, jer je fotografisanje bilo strogo zabranjeno.

Embed from Getty Images

Na početku večeri je pevala Nina Pastori, da bi kasnije zasvirao bend AC/DC koji je omiljeni bend Pilar, a za koji su mladenci izdvojili više od milion evra.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

hellomagazin.rsBlicGuliver/Getty

Više o temama: