Venčanja poznatih o kojima se priča: Ove svadbe su obeležile 2019. godinu

Venčanja poznatih o kojima se priča: Ove svadbe su obeležile 2019. godinu

Autor: | 29/12/2019

0

Godina kojoj je ostalo tek par dana da zauvek ostane za nama, ova 2019., donela je nekima mnoge lepe trenutke i mnogo ljubavi. Ovo su venčanja poznatih koja su obeležila 2019. godinu, a o kojima se i dalje priča.

Možemo da kažemo da je 2019. godina bila godina ljubavi, s obzirom na to da je mnogo ljubavnih parova baš u godini na izmaku stalo na ludi kamen.

Venčanja poznatih: Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Foto ATA Images

Pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić venčali su se u opštini 8. marta, a 2. maja zavetovali su se na večnu ljubav i pred Bogom. Danijela i Ivan su se u Hramu Svetog Save pojavili u narodnim nošnjama, a nakon venčanja oni su slavlje nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Danijela i Ivan su 3. septembra dobili sina, kome su ponosni roditelji dali ime Maksim, piše Alo!

Venčanja poznatih: Jelena i Milan Dinčić

Foto ATA Images

Početkom maja pevač Milan Dinčić i njegova supruga Jelena zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom, a onda su 17. maja napravili glamuroznu proslavu, kao i građansko venčanje. Na slavlju su se pojavili mnogobrojni pevači, njihovi prijatelji i kolege, a slavilo se do ranih jutarnjih sati. Dinča i Jelena imaju sina Vukana, koji je najveći dokaz njihove ljubavi.

Venčanja poznatih: Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Dragana Džajić izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Milošu Ivanoviću, inače bratu naše uspešne teniserke Ane Ivanović, 25. maja. Prelepa ćerka naše fudbalske legende Dragana Džajića blistala je u raskošnoj venčanici, dok je svečana sala jednog prestoničkog hotela bila posebno dekorisana. 16. decembra Dragana je na svet donela i njihovog naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Vid.

Venčanja poznatih: Princeza Valerija i princ Dušan

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Краљевски дом Карађорђевића ?? (@royal.serbia) дана 9. Мај 2019. у 1:10 PDT


Princ Dušan Karađorđević venčao se 25. maja u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu sa svojom dugogodišnjom izabranicom, princezom Valerijom Demuzio. Godinu dana ranije, oni su obavili građansko venčanje.

Venčanja poznatih: Tamara Čupković i Milan Lola Smiljanić

Fudbaler i veliki zavodnik Milan Lola Smiljanić stao je nas ludi kamen 2. juna sa svojom izabranicom, studentkinjom Tamarom Čupković, sa kojom je nekoliko godina bio u vezi. Par se venčao u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla, a nakon toga slavlje je nastavljeno u jednom luksuznom restoranu u kom je bilo preko 250 zvanica. Tamara, koja je blistala u venčanici boje šampanjca, inače je ćerka Andrije Čupkovića, direktora Parking servisa.

Venčanja poznatih: Pilar Rubio i Serhio Ramos

Foto Guliver/Getty

Kapiten fudbalskog kluba Real Madrid Serhio Ramos oženio se 15. juna dugogodišnjom partnerkom Pilar Rubio. Na ceremnoji venčanja pojavio se veliki broj fudbalskih asova, a gostima je bilo zabranjeno da koriste mobilne telefone. Fudbaler i njegova supruga imaju troje dece.

Venčanja poznatih: Milica Jelić i Ivan Paunić

Foto Luka Šarac

Srpski košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja Mis Srbije Milica Jelić venčali su se 23. juna u Hramu Svetog Save. Posle venčanja mladenci su upriličili slavlje u jednom glamuroznom restoranu za preko 400 zvanica. Milica i Ivan 2018. godine su postali roditelji dečaka.

Venčanja poznatih: Filip Vukosavljević i Valerijan Ajaji

Foto Alex Dmitrović

Košarkaš Filip Vukosavljević početkom jula je oženio francusku reprezentativku Valerijan Ajaji. Venčanje je organizovano na bazenu jednog luksuznog beogradskog hotela, za preko 200 zvanica.

Venčanja poznatih: Rafael Nadal i Marija Fransiska Pereljo

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal oženio se 19. oktobra svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Franciskom Pereljo na luksuznom imanju na Majorki. Mladenci su za ovo luksuzno venčanje, koje je inače organizovano u strogoj tajnosti, izdvojili čitavo bogatstvo s obzirom na to da su zakupili čitav kompleks, koji poseduje ogromne travnate površine, bazene, privatne sobe, kao i heliodrom.

Venčanja poznatih: Vlada Vuksanović i Dahiana

https://www.instagram.com/p/B317NFzgS9V/

Zgodni maneken Vlada Vuksanović oženio se 21. oktobra svojom izabranicom prelepom Dominikankom Dahianom. Venčanje su uspeli da sakriju daleko od očiju javnosti, a 11. decembra oni su postali ponosni roditelji devojčice kojoj su dali ime Valentina, piše Alo!

Venčanja poznatih: Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović, sin naše poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, stao je na ludi kamen 24. novembra sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić. Ova svadba za mnoge je venčanje decenije.

Oni su se pred Bogom na večnu ljubav zakleli u Hramu Svetog Save, dok je slavlje nastavljeno u jednom prestoničkom hotelu.

Mlada je ponela venčanicu svoje svekrve Cece, dok je Veljko sve oduševio elegantnim izdanjem. Bogdana je inače u drugom stanju i uskoro će na svet doneti njihovog sina, a ponosni roditelji su već odlučili da će naslednik nositi ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Luka Šarac/ATA Images/Alex Dmitrović/

Slične Vesti