Kako je Dženifer Aniston reagovala kada je Bred Pit dobio Zlatni globus? (video)

Kako je Dženifer Aniston reagovala kada je Bred Pit dobio Zlatni globus? (video)

Autor: | 08/01/2020

0

Dženifer Aniston i Bred Pit su se razveli pre više od 10 godina, putevi su ih odveli u druge brakove, ali i razvode, a svet i dalje mašta o njihovom pomirenju

Na nedavnoj dodeli nagrada "Zlatni Globus", Bred Pit je dobio zlatni kipić koji predstavlja dobru uvertiru za dobijanje Oskara, a u publici se našla i Dženifer Aniston.

Iako je par okončao svoj brak pre više od 15 godina, njihovi fanovi nisu prestali da veruju da će njih dvoje kad tad biti ponovo zajedno.

Kao i svake godine i na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa bilo je svakakvih izjava i reakcija, a neke od njih privukle su posebnu pažnju.

Dženifer Aniston i Bred Pit su bili omiljeni par u Holivudu

Jedna od gorućih tema vezanih za to svečano veče je i reakcija Dženifer Aniston u trenutku kad je Bred Pit osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”. Prema pisanju američkih medija, Dženifer je ustala i počela da aplaudira kad su prozvali njenog bivšeg supruga, ali je i sela pre ostalih u svojoj blizini.

Bred Pit je započeo svoj govor rečima: ‘Želeo sam da povedem mamu, ali…’

Bred se u svom govoru našalio na račun svog ljubavnog života, što je Dženifer nasmejalo.

- Želeo sam da povedem i mamu ali nisam, jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom kraj koje stojim. Pa bi to bilo malo čudno - rekao je Bred.

Dženifer Aniston i Bred Pit iza sebe imaju propale brakove, ali da li će pružiti novu šansu svojoj romansi?

Iako su u poslednje vreme kružile glasine da su se bivši supružnici pomirili, izgleda da su to bila samo najobičnija nagađanja. Sem toga, Dženifer je pre nekoliko dana uhvaćena na plaži u Meksiku s poznatim rediteljem, piše Net.hr.

Dženifer Aniston i Bred Pit su prijatelji koji i dalje tragaju za pravom ljubavi

A što se tiče Breda njemu na dodeli nije bilo lako. Sem Dženifer na događaju se pojavila i njegova bivša verenica Gvinet Paltrou (47), s kojom je glumac počeo da se viđa 1995., pošto su se upoznali na snimanju filma 'Sedam'. Raskinuli su 1997., posle nepune dve godine veze.

Ali tu nije bio kraj. Na dodelu 77. Zlatnog globusa došla je Kristina Eplegejt (48), omiljena Keli iz kultne serije 'Bračne vode'.

Bred Pit je na doedli Zlatnih globusa u publici imao čak pet svojih bivših!

Ona je bila Bredova devojka 1989., kada ga je vodila kao kao svoju pratnju na dodelu MTV-jevih nagrada.

Osim toga, prije dve godine šuškalo se kako Pit ljubi glumicu Sijennu Miler (38), ali oboje su negirali bilo kakve odnose. Ipak, i ona je ušetala na dodelu globusa i tako postala četvrta u nizu koju povezuju s holivudskim zavodnikom.

Dženifer Aniston je već uplovila u novu vezu s poznatim rediteljem?

Kao da to nije dovoljno, događaju je prisustvovala Šarliz Teron (44) koju su početkom prošle godine povezivali s Bredom, ali izvor blizak glumcima rekao je da su oni samo prijatelji, prenosi 24sata.hr

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti