Kaja Ostojić demantovala glasine: Sve sam zaradila sama!

Kaja Ostojić demantovala glasine: Sve sam zaradila sama!

29/05/2020

0

Kaja Ostojić pevačica moćnog glasa, ne voli previše da otkriva o svom privatnom životu, ali ne želi ni da ćuti kada se nađe na meti tračeva

Javnost je još u septembru 2019. godine pogodila vest da se pevačica Katarina Ostojić Kaja razvodi od svog partnera, svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka. Iako su svi najpre mislili da je u pitanju trač, Kaja je krajem godine potvrdila glasine o bračnoj krizi i kraju osmogodišnje ljubavi.

Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama.

Pročitajte: Kaja Ostojić: Mogu da naprave od mene sve najgore, a oni koje volim znaju ko sam ja! 

- Dakle bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Ja uvek gledam da držim dobru atmosferu, gde god da sam, bračna zajednica, prijateljstvo… Nije tu bilo skandala, samo naša greška što nismo odmah saopštili – rekla je tada Kaja koja je utehu pronašla u zagrljaju hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića.

Kaja Ostojić po četvrti put u venčanici?

Kaja je objavivši na Dan zaljubljenih sliku sa Mateom na društvenim mrežama potvrdila višemesečne spekulacije o vezi sa ovim sedam godina mlađim fudbalerom. Kako pišu domaći mediji, njihova veza je ozbiljna, pa štoper francuskog kluba Anže čeka da se Kaja i zvanično razvede od slavnog di-džeja, pa da je zaprosi. To bi Kaji bio četvrti brak po redu. Iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem, ima ćerku Nikolinu, sa košarkašem Urošem Duvnjakom bila je samo godinu dana, a svog trećeg muža, Vita Lućenta, poznatijeg kao Džunior Džek, upoznala je tokom snimanja emisije Operacija trijumf.

Pročitajte: Komšiluk otkriva sve tajne pevačice Kaje Ostojić!

U medijima se od skoro pojavila vest i da je pevačica Kaja Ostojić profitirala od razvoda sa Džunior Džekom. Ipak, ona nije želela mnogo da komentariše svog bivšeg supruga.

- Rekla sam da o tome neću pričati više, sledeći put ću govoriti o svom partneru onog trenutka ako mi se ikad bude u životu desilo neko novo dete, odnosno beba... Tada ću pričati o ocu svog deteta, do tada - nema potrebe. Niko nije vredan priče  - poručila je Kaja.

Navode o tome da joj je razvod doneo finansijski doprinos oštro je demantovala. Za emisiju Ekskluzivno izjavila je da ni od jednog muškarca u svom životu ni na kakav način nije profitirala i da je sve u životu zaradila i stekla sama, svojim radom i napretkom u karijeri.

Komentari (0)

Loading
Violeta Vasiljević/M G ATA Images

Slične Vesti